Hogy szedjem le a bőrömről a körömlakkot?
Figyelt kérdés
Mikor festem a körmöm, mindig félre is megy, a köröm melletti bőrre is. Ami nem szép. Ezt hogy lehetne megakadályozni? Levakarni, vagy vattapálcikán körömlakklemosóval nem nagyon jön le. Amikor bal kézzel festek, akkor főleg nagyon csúnya.2011. okt. 28. 18:25
1/4 habibi válasza:
pedig épp hogy a körömlakklemosós vattapálcika hozná le, csak jól meg kell dörzsölni. Vagy esetleg utána moss kezet és úgy sikerülhet lekaparni.
2/4 anonim válasza:
Van egy újdonság most a Lovely és talán Essence márkákból: körömlakkeltávolító toll, ami tulajdonképpen ugyanazon az elven működik, mint a vattapálca+lakklemosó, csak eleve egy kis filccel tudod letörölni a félrement lakkot! A Rossmannban kaphatóak ezek a márkák!
3/4 anonim válasza:
Én ha így vagyok lemosás előtt 5 percig megáztatom a kezem szappanos vízben, felpuhítja a bőröm és sokkal jobban lejön a felesleg :)
4/4 anonim válasza:
Én azt szoktam csinálni, hogy megvárom míg megszárad (mert akkor már nem tudom felsérteni a körmömön lévő lakkot) és utána lekaparom a mellette lévőt.
a pálcikás megoldás azért nem , mert ha nem tudtad szépen kifesteni, akkor nem tudod szépen lemosni se, úgy hogy ne érj bele a körmödbe.
Kapard le simán azt kész.
Én is ezt csinálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!