Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ki milyen körömlakkot használ?...

Ki milyen körömlakkot használ? Szín-márka?

Figyelt kérdés
2009. júl. 2. 13:31
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%

hát nekem ez teljesen változó.... :)

most van pá "viva" márkáju körömlakkom, ezeknek nagyon jó a színük.... inkább a vidám színeket szeretem, főleg a pinket, jaa és nagyon szeretek francia manikűrt csinálni, sok-sok színnel:)

2009. júl. 2. 13:36
 2/25 anonim ***** válasza:
100%

Én Moyra lakkot használok ez körömkiegyenlítő alaplakk.

Csak ezt a márkát használom és láttam sok műkörmös is szereti ezt a márkát.

Te milyet használsz?

2009. júl. 2. 13:37
 3/25 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!Hát eddig csak sima átlátszót használtam,meg kaptam kék és piros csillogós díszítő lakkot,bár azt nem igazán tudom használni:S Most vettem egy gyöngyházfényű lakkot.Rapsodi a márkája,az átlátszó lakkom is rapsodi:) De egyébként még csak most kezdek lakkozgatni egy kicsit!:)

14/ vagyok:D

2009. júl. 2. 13:41
 4/25 A kérdező kommentje:
14/L*
2009. júl. 2. 13:41
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Második válaszoló vagyok.Általában nem a márkát szoktam nézni ha lakkot veszek hanem azt,hogy jól néz ki.Manapság amúgy is annyi szin van már,hogy tök mindegy milyen a lakk a körmön.A te korodban vannak ám jó köröm matricák is.Azók is jók!Próbáld ki
2009. júl. 2. 13:55
 6/25 A kérdező kommentje:
köszönöm,hát szeretném majd a körömmatricát is kipróbálni,de csak fokozatosan,mert apám is így hülyének tart,hogy néha kifestem..:$
2009. júl. 2. 13:59
 7/25 anonim ***** válasza:

1. vagyok

tényleg nem a márka számít, hanem h neked tetszik-e az adott szín.

azok a díszítőlakkok nagyon jók ám.(ha arra a vékonyecsetesre gondolsz)

a francia manikűrhöz rengeteg mintát lehet vele készíteni

2009. júl. 2. 14:42
 8/25 anonim ***** válasza:

Manhattan - 87.

Ez ilyen kékes-zöldes gyöngyházas szín, csodaszép.

Ilyen:

[link]

de szerintem túl sötét ez a kép, az enyém 87es.

:)))

2009. júl. 2. 15:26
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Moyra! az nagyon jóó! :)
2009. júl. 2. 16:53
 10/25 anonim ***** válasza:
énsem figyelem a márkát, van mindenféle. aminek megtetszik a színe azt megveszem. szeretem a színes körmöket, de a neon színűeket nemannyira. inkább a sötétebb árnyalatokat
2009. júl. 2. 19:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!