Ki milyen körömlakkot használ? Szín-márka?
Figyelt kérdés
2009. júl. 2. 13:31
11/25 anonim válasza:
én sem figyelem annyira a márkát.
úgy értem hogy moyrát használok de ha valami más márkának a színe megteccik azt megveszem .
de a moyra az nagyon yó;)
12/25 anonim válasza:
Nekem "Viva" van, a lila az valami gyönyörűség :o
13/25 anonim válasza:
fekete Moyra
padlizsánlila Artdeco
15/25 anonim válasza:
Moyra és sokféle színben van nekem :)
16/25 anonim válasza:
AVON - és belőle a csokibarna:)
17/25 anonim válasza:
Moyra ^^ az a best! Régen vettem egy Sissit, de azt soha többet! Egy órát vártam mert nem akart megszáradni és utána egy mozdulattal le tudtam szedni a körmömről. :S Moyrától leginkább a pirosas színeket szeretem!
18/25 anonim válasza:
Rengeteg fajtát kipróbáltam már, de kevés jött be nálam. Az AVON-nal 100%-ban elégedett vagyok, csak kicsit drágállom. Az ADEN körömlakkok is jók, de azért az AVON jobb. Ezeken kívül még a Constance Carrol és a SHE )dm-es), amivel elégedett vagyok. Az Eurós boltban lehet kapni Lora márkájút, na, ennyi pénzért szerintem az is jó, és rengeteg színben van.
19/25 anonim válasza:
AVON(hosszantartó körömlakk)és neonkék.:)
20/25 anonim válasza:
mostanában piros miss sportyt használok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!