Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Por vagy krémállagú pirosítót...

Por vagy krémállagú pirosítót vegyek? Melyik márka az igazán jó? Max Factor/Loreal/Sephora/Douglas?

Figyelt kérdés
2011. nov. 6. 18:29
 1/6 anonim ***** válasza:

én por állagút használok, de állítólag jobb a krémes, szerintem mondjuk mindegy :)

én valami olcsóbbat használok, az is nagyon jó, szerintem felesleges valami nagyon drágát venni

2011. nov. 6. 18:38
 2/6 anonim ***** válasza:
szerintem nézelődj a MAC-ben. nem sokkal drágább, mint egy max factor, de sokkal jobb. télre egyébként inkább por állagút vennék, a krémes melegebb időben jobb.
2011. nov. 6. 20:11
 3/6 A kérdező kommentje:
Míg a Max Factor kb. 25OO-3OOO, a Mac mennyibe kerül? Csak azért kérdezem, mert a Mac a város másik felén található nálunk, ami nincs túl közel. :)
2011. nov. 6. 20:32
 4/6 anonim ***** válasza:
a MAC sokkal drágább a Maxfactornál, nem tudom pontosan mennyi, de azt tudom, hogy drága :)
2011. nov. 6. 21:13
 5/6 anonim ***** válasza:
5500 körül vannak a pirosítók. A kérdező igazán jó márkát kért, és ez az. a max factor meg inkább drága, mint amennyire jó.
2011. nov. 6. 21:21
 6/6 A kérdező kommentje:
Értem és köszönöm a válaszaitokat! A Lorealról nem tudtok véleményt mondani? :)
2011. nov. 6. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!