Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hány évesen kezdtetek el...

Hány évesen kezdtetek el sminkelni?

Figyelt kérdés
Én 12 vagyok,de a sok bőrhiba miatt egy kis sminket használok. Minden reggel alapozó,szemhéjfesték,szempillaspirál,szájfény. Szerintetek korai? Még egyszer mondom,hogy csak alig látszik a smink mielőtt valaki belém kötne.

2012. jún. 1. 18:16
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Én 14 lehettem,amikor elkezdem egy picit festeni a szemem,majd fokozatosan egyre jobban mindenemet,de a jó ízlés határain belül. Amikor középiskolába kerültem full sminkbe mentem minden nap,mert az volt a menő. Minél több alapozót használtam a bőrhibáimra,annál csúnyább lett és végül teljesen tönkretettem vele a bőröm. Amikor leálltam ezzel a durva sminkeléssel,lassan ugyan,de helyrejött az arcom és most már semmi baja. Ha nagyon pattanásos vagy,járjál kozmetikushoz,vegyél mindenféle arctisztítót,de ne alapozózz,mert csak rontasz a helyzeten. Szerintem a szempillaspirál (esetleg szemceruza) bőven elég,ha mindenképpen festeni akarod magad,de amúgy egy picit korai. Mint írtam a szemem én is korán kezdtem el festeni,amit azóta sem bírtam abbahagyni. Most 20éves vagyok és megmondom őszintén,hogy eléggé ráncos a szemem körül és ez is a sminknek tudható be. A tanulság annyi,hogy ha lehet halaszd minél későbbre a sminkelést és ezt most nem azért mondom,mert lenézlek miatta vagy okoskodom vagy bármi,de a saját tapasztalatomból tudom,hogy igenis árt és szerintem jobb lenne 30-40 évesen fiatalosnak tűnni,mint most idősebbnek.
2012. jún. 1. 19:59
 12/28 anonim ***** válasza:

16 évesen kezdtem el.

12 évesen felesleges. Esetleg korrektort a pattanásaidra, de ennyi. A gyerekarcot ne tedd felnőttesebbé, nem szép.

2012. jún. 1. 20:13
 13/28 anonim ***** válasza:
szia ,én is imádom a sminket ,de viszont nincs az a pénz amiért iskolába sminkbe mennék!!!És ne foglalkozz azzal ,hogy ki mit gondol rólad!!(én sem vagyok a világ legszebb embere ,de elfogadom ,mert ilyen vagyok ,)és egyébként meg jobb lenne ha nem lennél stréber és már 3-szor ismételtél volna osztályt !??12L
2012. jún. 1. 20:20
 14/28 anonim ***** válasza:
Én 16 vagyok, de kizárólag csak színházba festem magam. 12 évesen ne foglalkozz még ezzel! Ált. 8. osztály és gimi első éve már elmegy, de 12 évesen még ne törődj ilyenekkel. :)
2012. jún. 1. 21:33
 15/28 anonim ***** válasza:
19 évesen, kicsit kihúztam szemceruzával a szememet.
2012. jún. 1. 22:57
 16/28 anonim ***** válasza:

20 vagyok de még mindig nem sminkelek, csak ha buliba megyek vagy céges rendezvény van.

12 évesen nagyon korai neked ennyi smink

2012. jún. 2. 13:45
 17/28 anonim ***** válasza:
Szerintem is felesleges. Túl sokat kensz magadra.
2012. jún. 2. 14:23
 18/28 anonim ***** válasza:
16 évesen.
2012. jún. 2. 14:37
 19/28 anonim ***** válasza:

13 évesen kezdtem, de akkor még csak szempillaspirált használtam. 15-16 évesen már szemceruzát is. 19 évesen már púdert és szemhéjfestéket is.

Most 28 éves vagyok, de nincs ráncom még sehol sem, pedig napi rendszerességgel sminkelek nem keveset.

Ha van bőrhibád szerintem is alapozózd le, persze mértékkel. Szerintem szempillaspirált is nyugodtan megkezdheted használni.

2012. jún. 2. 17:36
 20/28 anonim ***** válasza:
szia. most sokan lefognak pontozni, de ha úgy érzed jól magad és mondtad, hogy zavarnak a pattanások akkor nyugodtan fesd ki magad. én is ennyi évesen kezdtem el. most 15 éves vagyok már csak 1-2 pattanás jön ki rajtam. akkor meg tele voltam sajnos.. nagyon gáz volt, hogy még be is szóltak miatta. most a smink miatt szólnak, de inkább ezért szóljanak... :)
2012. jún. 2. 17:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!