Hány évesen kezdtetek el sminkelni?
én 8.os voltam amikor csak a szememet húztam ki,
szerintem amit magadra kensz az már sok, de még ha idősebb lennél akkor is ennyi hétköznapra minek?? pl a szájfényt szemhéjfestéket nem használnék alalpozót meg méginkább nem mert csak tömítit a pórusokat ha tudom akkor én kerülöm, én inkább a pattanásos bőrrel kezdenék vmit ,kozmi vagy éeltmód váltás
ez szerintem is korai. én 15 leszek, mégis csak alapozót, meg néha szempillaspirált használok. de tényleg ritkán.
12 évesen ez elég sok smink minden napra( még ha nem is látszik, nem az a lényeg).
18 évesen kezdtem el, de akkor is csak spirált használtam. semmivel sem késtem el, hogy ennyit vártam vele. Ma már jobban sminkelem magam, de alapozót most se nagyon használok, mert tiszta a bőröm. ha sok a bőrhibád, keress fel bőrgyógyászt, aki majd felír vmi krémet és attól szép lesz a bőröd. nekem is ő segített és nem a smink.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!