Csináljak ilyen tetkót? 2 éve gondolkozok rajta 100%-osan tükrözi a személyiségemet. taszító ez, fiúk, lányok. 20F
Szerintem nem emo-s sokkal inkább humorosnak nevezném :D
Nekem bejön ...megérné
Ez poénnak egyszer-kétszer elmegy, ha filccel rajzolod rá a csuklódra, és körbemutogatod, de tetoválásként sztem baromira megunnád egy rövid idő után.
Mikor kinősz a tinikorból, fix, h egyenesen szégyellni fogod és el akarod tüntetni.
Ja, most veszem észre, hogy elmúltál 20.
O_o'
Atyaég, eszedbe ne jusson!
Én nem tenném, az fix. :D Hogy te mit csinálsz, az meg a te bajod.
Most attól tekintsünk el, hogy marha gagyi hatása van, és hogy személy szerint ebből nekem nem jön le sehogy egy személyiség. Ez max. annyit üzen nekem, hogy "közhelyes emógyerek voltam/vagyok"
Taszítónak valamilyen szinten az, ránéznék, és nagy ívben elkerülnélek, mert egy lehúzó, depresszív egyénnek gondolnálak, és abból nem kérek inkább.
De a legnagyobb probléma vele, hogy ha 1-2 éven belül nem vágod át a jelölésnél, akkor talán ideje lenne dolgoznod. Munkavállalásnál a látható helyen lévő tetkó sok helyen élből kizár, ezzel a mondanivalóval peidg (labilis, infantilis egyént tükröz)pláne sehova nem vesznek fel.
Na meg amúgy is, ha már vágod, hosszában, ne keresztben.
őszintén szólva ezt a bal kezemre szerettem volna.
A másik kb ugyan így csak az a jobb kezemre és hosszába ment volna a szaggatott vonal.
Természetesen szebb grafikával mint a képen.
De látom, hogy nem nagyon jön be nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!