Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Csináljak ilyen tetkót? 2 éve...

Csináljak ilyen tetkót? 2 éve gondolkozok rajta 100%-osan tükrözi a személyiségemet. taszító ez, fiúk, lányok. 20F

Figyelt kérdés
[link]
2012. máj. 29. 17:51
1 2 3
 11/26 anonim válasza:

Szerintem nem emo-s sokkal inkább humorosnak nevezném :D

Nekem bejön ...megérné

2012. máj. 29. 18:00
 12/26 anonim ***** válasza:
100%-ban tükrözi a személyiségedet, de két éve gondolkodol róla?! Ha tényleg te lennél azonnal megcsináltatod és nem minket kérdezel24 hónap gondolkodás után....
2012. máj. 29. 18:00
 13/26 anonim ***** válasza:
Eléggé fos nálam valahol itt : [link] azok a dolgok amiket fel is tolnék magamra
2012. máj. 29. 18:01
 14/26 anonim ***** válasza:
2012. máj. 29. 18:01
 15/26 anonim ***** válasza:
elég ócska
2012. máj. 29. 18:02
 16/26 anonim ***** válasza:

Ez poénnak egyszer-kétszer elmegy, ha filccel rajzolod rá a csuklódra, és körbemutogatod, de tetoválásként sztem baromira megunnád egy rövid idő után.

Mikor kinősz a tinikorból, fix, h egyenesen szégyellni fogod és el akarod tüntetni.

2012. máj. 29. 18:02
 17/26 anonim ***** válasza:

Ja, most veszem észre, hogy elmúltál 20.

O_o'

Atyaég, eszedbe ne jusson!

2012. máj. 29. 18:04
 18/26 anonim ***** válasza:
am olyan unalmas ez a 70év múlva majd hogy nézel ki szöveg...szerintem nincs ezzel semmi gond amíg nincs mögötte egyéb szándék (magyarán azért át ne vágd soha!:D)szal szerintem csináltasd meg .Egyedül ami nem tetszik benne, hogy ugye mindig látható helyen van :/ nem tudom ez téged mennyire érintene munka helyen stb erre is gondolj majd függetlenül attól hogy mit is ábrázol.
2012. máj. 29. 18:04
 19/26 anonim ***** válasza:

Én nem tenném, az fix. :D Hogy te mit csinálsz, az meg a te bajod.

Most attól tekintsünk el, hogy marha gagyi hatása van, és hogy személy szerint ebből nekem nem jön le sehogy egy személyiség. Ez max. annyit üzen nekem, hogy "közhelyes emógyerek voltam/vagyok"

Taszítónak valamilyen szinten az, ránéznék, és nagy ívben elkerülnélek, mert egy lehúzó, depresszív egyénnek gondolnálak, és abból nem kérek inkább.

De a legnagyobb probléma vele, hogy ha 1-2 éven belül nem vágod át a jelölésnél, akkor talán ideje lenne dolgoznod. Munkavállalásnál a látható helyen lévő tetkó sok helyen élből kizár, ezzel a mondanivalóval peidg (labilis, infantilis egyént tükröz)pláne sehova nem vesznek fel.

Na meg amúgy is, ha már vágod, hosszában, ne keresztben.

2012. máj. 29. 18:58
 20/26 A kérdező kommentje:

őszintén szólva ezt a bal kezemre szerettem volna.

A másik kb ugyan így csak az a jobb kezemre és hosszába ment volna a szaggatott vonal.

Természetesen szebb grafikával mint a képen.

De látom, hogy nem nagyon jön be nektek.

2012. máj. 29. 19:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!