Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy éve szedem a gestomix fogamzásgátlót és 5-8kg híztam. Sokszor diétáztam és sportolok de nem tudok fogyni. Kb 1-2 kg tudok fogyni de az semmi. Azon gondolkozok hogy abbahagyom a szedést. Ha abbahagyom fogok tudni fogyni vagy fennmarad ez a pár kg?
Nem tűnik olyan soknak az az 5-8 kiló... Vagy annyira látványos?
Szerintem menj el a dokihoz, és mondd el, mi a gond, hátha ajánl egy másik gyógyszert, ami jobban beválik.
A fogamzásgátlótól az emberek többsége meghízik.
Szó se róla,vannak kivételek,de általában ez a normális.
Döntsd el,rajtad áll.
mit szedsz?
én amikor elkezdtem szedni, megmondtam a dokimnak, hogy egyetlen kikötésem van a gyógyszerrel kapcsolatban, hogy nem akarok hízni :D
yasminelle-t írt fel. drágább mint a többi, de soha egy deka nem jött fel rám miatta. (meg semmi más problémát sem okoz)
21L
"Egy éve szedem a gestomix fogamzásgátlót"
Gyanítom, hogy gestomixet.
3-as, szintén yasminelle-t szedtem, most álltam le vele egy év után. Kérlek írd meg, te mennyi ideig szedted, illetve okoz-e azóta gondot. Köszi:)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!