Akik fogamzásgátlót szednek, tudnak mellette fogyni?
Én 3 éve szedek, és azóta híztam, de helytelenül is eszek és keveset sportolok, ezért gondolom úgy h nem a tabitól híztam el. Feltettem egy kérdést egy neten válaszoló dokinak(H.Ferenc) ő azt mondta, hogy hagyjam abba, nem tudni h akadályozná e a fogyásom vagy h attól híztam e el.
Hát nem tudom...ez a 2. gyógyszerem egyébként, de én nem hiszem h ettől híztam, ezért is kérdezem h ti tudtok e fogyni mellette?
5 éve szedek fogamzásgátlót és ez idő alatt felszedtem közel 17 kilót. Kb. 9 hónapja elhatároztam hogy ez így nem mehet tovább, életmód váltásba kezdtem 4 hónap alatt 4 kilót sikerült leadnom és ennyi... Azóta 1 deka sem megy le rólam, pedig lenne honnan leadnom (154cm 63kg :S). Anyu és én is úgy gondoljuk, hogy a gyógyszer miatt lehet ez, hiszen ilyen táplálkozás mellett már simán lefogytam volna :( Szerintem ha vége a vizsgaidőszaknak abba hagyom a gyógyszert, amúgy is ideje lenne már szünetet tartani. Szóval velem is az van ami veled...
(de sztem én sem a gyógyszer miatt híztam, hanem a sok éjjeli lakmározástól :P )
Köszi :) hát, amint látom vegyes a kép:)
Remélem én tudok mellette fogyni, megpróbálok legalábbis, abbahagyni meg nem szeretném az a baj :( de ha muszáj lesz akkor tuti
Én 25!kg-t hítzam,és pontosan azóta mióta elkezdtem szedni a fog.gátlót. Persze magától szimplán a gyógyszertől nem hízol mert nincs benne kcal. De valami olyasmit művel a szervezettel hogy a fogyás az kínkeservesen megy de viszont valahol a tudat alatt nagy éhségérzetet okoz. Nagyon fura ezt így elhinni de így van.
Szóval elkezdheted szedni de ha már 5 kg-ot híztál akkor azonnal hagyd abba mert nincs megállás!
Nekem nem befolyásolta a súlyom, 163 cm, 68 kg-ról 50 kg-ra kb egy-másfél év alatt, diéta nélkül.
Qlairat szedek, most már valamivel több, mint két éve.
Tessa
Fontos, hogy melyiket szeded. Én pl. a Milligest nevűt szedem, és nagyon jó. Mellette híztam is már, de akkor sok csokit ettem és ülőmunkát végeztem. De most, hogy egyáltalán mozgok és kevesebb a cukor, ment le magától a súlyomból már 2 kiló. Mondjuk én nem 10-et, hanem csak keveset híztam, sokan nem is találják hízásnak.
Ha még nem tetted, mondd el a nőgyógyászodnak, aki felírja.
Ami a mostani tablettám előtt volt, azzal nagyon megszenvedtem, így lehet, hogy majd váltani kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!