Diane 35 fogamzásgátlót szedek, és egyszerűen nem tudok mellette fogyni. Mit tegyek?
Pedig egyszer abba kell hagynod a gyógyszert és csak szarabb lesz a bőröd utána.
Nekem soha életemben nem voltak bőrproblémáim de a gyógyszer abbahagyása után undorítóan néztem ki, ráadásul nem csak az arcom, hanem a vállam és a hátam is ilyen gyulladt, nem kinyomható göcsörtökkel volt tele.
Egyébként én sem tudtam úgy fogyni, mindenki okoskodott, hogy mert szarul csinálom, meg ne fogjam a gyógyszerre, hiába edzek, meg keveset és megfelelőt eszek meg tök tudja, biztos az én hibám, kamu, hogy a gyógyszeré.
Aztán úgy alakult, hogy mikor abbahagytam lófszt nem mozogtam, zsírban sült krumplit ettem este tízkor meg ilyenek, és magától elkezdek lemenni a kilók. Egy csomóan jöttek azzal, hogy fogyózol, meg fú rendesen látszik, hogy fogytál mit csinálsz stb. Hát nem szedtem a gyógyszert. Úgyhogy ez van.
ha valóban nem zabálsz sokat és sportolsz rendesen, és ennek ellenére nem fogysz, akkor hagyd abba, a bőröd nem lesz ugyanolyan, mint a gyógyszer előtt....nem mellesleg, ha a kűrülése után egy hormonvizsgálaton megnézeted magad, akkor a rengeteg fogamzásgátlóból tud a dokid ésszerűbben, a vizsgálat függvényében válogatni
amúgy a diane nem fogamzásgátló, az csak a mellékhatás
nem mkinél lesz szarabb a bőre -.- te csak épp ilyen voltál..
am a diane nem a leggyengébb fog.gátló, tehát elég erős
Szia! Én Cypromixet szedek a bőrproblémáim miatt. PCO-s is vagyok sajna, szednem kell Merkformint is, de a két gyógyszer segítségével tavaly augusztus óta 12 kg-t fogytam.
Egyébként a Cypromixnek én semmi mellékhatását nem tapasztaltam, meg vagyok vele elégedve. Szerintem érdemes lenne megkérdezned a nőgyógyászodat a gyógyszerváltással kapcsolatban.
21/L
Szia!
Én is szedtem 16 éves koromban ezt a gyógyszert, és szintén hízás lett a vége! Azóta többféle gyógyszert kipróbáltam, de a mostani sokkal jobb, mint a bogyó. Hüvelygyűrűnek hívják, a hüvelybe kell felhelyezni, mint egy tampont. Mivel helyileg fejti ki a hatását, nagyon kevés hormont tartalmaz. Szerintem érdeklődj utána a nőgyógyászodnál. Persze, a bőröd nem tudom, hogy alakul, de krémekkel nem tudod kordában tartani a pattikat?
Én váltanék, mert a Diane mellett olyan voltam, mint egy malac, és nem tudtam fogyni sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!