Diane 35 fogamzásgátlót szedek, és egyszerűen nem tudok mellette fogyni. Mit tegyek?
Nem tudom, azóta történt-e már valami fejlemény az állapotoddal kapcsolatban, de ha nem akkor mindenképpen keress egy JÓ magánorvost. Magándoki nem fog elintézni annyival, hogy nyomtat egy újabb recept foggátlót, hanem ki fog vizsgáltatni és ha kell, akkor több orvossal is összeül megállapítani mi bajod és hogyan kezeljenek. De persze ez nem ingyen van, sőt sajnos nagyon sok pénz, de megéri, hiszen látszik már rajtad mennyire kivagy és jó orvos biztos, hogy tud segíteni rajtad! A ragya miatti elkeseredésedet megértem én tiniként voltam szörnyen pattanásos és még huszonévesen is problémás a bőröm, de szerencsére már nem gyulladt, csak nagyon zsíros.
Egyébként ha tinikorú vagy, akkor az is lehet, hogy számodra is az IDŐ lesz a megoldás. Nekem is fel akarta amúgy írni még 1000 éve úgy kb 17 éves koromban egy bőrgyógyász a Dianét de én visszautasítottam mert irtóztam attól, hogy hormont szedjek akkoriban, még barátom se volt, nemhogy nemi életem.
25 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!