Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiúnál, ha annyit mondd "Gondolkozok rajta", az annyit jelent, hogy nem, vagy tényleg nem tud szemtől szemben dönteni, és át akarja gondolni?
Figyelt kérdés
Vagy esetleg nem akart megbántani, de szerintem egyenesebb azt mondani, hogy aranyos vagy, de ne haragudj, nem. Nem értem, fiúk, a ti válaszaitok érdekelnek!
17/L
2012. jan. 13. 20:03
1/9 anonim válasza:
képet...akkor elmondom az igazat
3/9 anonim válasza:
Hát.. Ha egy kapcsolat így kezdődik, hogy 'Gondolkodom rajta' abból ha lessz is esetleg valami, akkor sem lessz hosszas. Sajna.
4/9 anonim válasza:
Tényleg nem tud dönteni. Az ilyesmi csak nálatok lányoknál jelent egyértelműen nemet.
5/9 anonim válasza:
Attól függ mit kérdeztél tőle. :))
6/9 zseni001 válasza:
Majd megtudod, ha átgondolta vagy nem és kamuzik
7/9 anonim válasza:
Ha azt mondja hogy gondolkozik rajta, akkor az azt jelenti hogy gondolkozik rajta. Kivéve ha díszb*zi kategória.
8/9 anonim válasza:
Férfi értelmező szótár
Igen = Igen
Nem = Nem
Majd gondolkodom rajta = Ezt jobb lenne nem most eldönteni/Gondolkozom rajta
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
1 éve szerelmes vagyok belé, most "vallottam be"..viszont egyáltalán nem úgy zajlott le, ahogy elterveztem. Mint egy ovis, úgy fogalmaztam, mondjuk másoknak sem megy egykönnyen, abban biztos vagyok. (:
2012. jan. 13. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!