Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ha jó sok alapozót kenek...

Ha jó sok alapozót kenek magamra akkor nem fog látszani ha elpirulok?

Figyelt kérdés

Mert már nagyon idegesít..ha röhögök,ha ha valami cikis történik, ha csak rámnéz aki tetszik egyszerre olyan vörös leszek mintha fuldokolnék vagy nem tom

de ezt nem mindennapra csak pl ha egy randira megyek vagy ilyesmi...ahol sok a vörösödésgyanus helyzet

2012. máj. 17. 21:37
 1/5 anonim ***** válasza:
A sok nem jó, mert olyan leszel, mint aki maszkot visel. Én egy nagyon jól fedő alapozót használok, a Max Factortól a Lasting Perfomancet, az vékony rétegben is szuperül takar mindent. Nem olcsó, de megéri beruházni rá.
2012. máj. 17. 21:41
 2/5 A kérdező kommentje:

nem is ilyen nagyon vastagra gondoltam..nem akarok ugy kinézni mint egy múmia:D:D csak azért hogy jól fegjen

nekem most essence clear&matt van..de ez is fed azért remélem

elég olcsó volt ..de amugy nem szoktam alapozózni csak azért nem vettem márklásabbat

2012. máj. 17. 21:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Az nem fog annyira fedni, hogy ne látsszon át a pirulás. Egyébként nem olyan gáz a pirulás, mint hiszed. Én is így voltam a te korodban, a mai eszemmel nem koncentráltam volna folyton arra annyira , hogy jaj el ne piruljak, akkor biztos kevésbé jött volna elő.
2012. máj. 17. 21:51
 4/5 anonim ***** válasza:
alapozó mellé vegyél pirosítót :D ha elpirulok , mindig ráfogom h jaj ez csak pirosítóó!:))
2012. máj. 17. 22:59
 5/5 A kérdező kommentje:
ja csak nekem nem csak az arcom pirul..hanem az egész felyem:D
2012. máj. 18. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!