Mondanátok JÓL FEDŐ és fehér színű alapozót?
Hát konkrétan fehérről nem tudok, de nekem is nagyon fehér bőröm van, nehéz alapozót találnom. Az Essence hab állagú alapozójából a legvilágosabbat használom (8 árnyalatban kapható).
Ez az, 04-es Matt Ivory árnyalat. 1100 Ft, jól fed, néha csak korrektorként is használom. Szinte mindenhol van belőle teszter, szerintem próbáld ki.
Elég sötétnek tűnik az üvegben. Én először ecsettel pontokat teszek belőle az arcomra, akkor sárgának tűnik. Mikor elkenem rendesen, akkor viszont teljesen természetes a hatása.
Eddig csak 2 alapozót találtam, ami teljesen jó a bőröm színéhez, ez az egyik. A másik egy folyékony, a Max Factor Colour Adapt, Creamy Ivory színben. De ez nem fed annyira jól (nem is rossz mondjuk), mert hogy folyékony. Viszont ez 5200 Ft. Az Essence jobban megéri és jobb is a fedése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!