Szoktátok használni a lejárati idős sminkjeiteket?
Figyelt kérdés
Kinéztem 2 Alverde pirosítót, de fél év a szavatossági idejük... ha nem fogyik el(ami tuti) akkor utána ti használnátok még?2012. ápr. 30. 21:49
1/5 anonim válasza:
Őszintén szólva én nem nagyon foglalkozom a sminkek szavidejével. Amíg nem változik meg az állaga vagy nem veszek észre rajta valami furcsát,addig nem fogom kidobni csak azért mert lejárt,de mondjuk még félig van. Nagyon sok smink olyan,hogy évekre elég,de elvileg felbontás után 2-3 hónappal már nem kéne használni.
2/5 anonim válasza:
Detto ugyanígy vagyok. Nem nagyon izgat, hogy lejárt, ha nincs rajta semmi elváltozás. Nem fogok pl. félévente szempillaspirált venni, mikor egy elég vagy másfél évig.
3/5 anonim válasza:
Nálam is ugyanez van, szerintem vedd meg, és addig használd mig el nem fogy, esetleg akkor cseréld le, ha valami nem olyan mint az előtt. :)
4/5 A kérdező kommentje:
Jó!:) Köszi!:)
Egyébként csak azért gondolkoztam rajta, mert naturkozmetikum és még ha le is jár a szavatossága talán nincs benne annyi mű dolog, hogy félnem kelljen a következményeitől... max. nem lesz annyira tartós, nem?
2012. máj. 1. 15:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!