Csajok! Ti szoktátok a lábatokon lakkozni a körmeiteket? Ha igen, milyen színűre?
Figyelt kérdés
2012. márc. 19. 15:05
1/10 anonim válasza:
Amikor jön a papucsos meg strandos idő, akkor mindig ki van lakkozva a lábamon a köröm. Ősszel, télen pedig pihen, amikor cipőben úgysem látja senki.
Általában mindig bordóra vagy pirosra festem
2/10 anonim válasza:
nekem mindig van, jelenleg lila :)
3/10 anonim válasza:
igeeeen :) mikor milyen, a hangulatomtól függ! legtöbbször piros, rózsaszín, vagy ezeknek ezüstös változatai. de nyáron ha van időm mindig másra festem, neonzöld, sötétbarna, stb van egy halom körömlakkom :)
4/10 anonim válasza:
Nagyon szeretem kilakkozni a körmöm, főleg nyáron. Általában egyszínűre, de szeretem ha mindegyik körmömön más milyen színű van. Szoktam rá mintákat, pöttyöket, csíkokat tenni. Itt egy kép, hogy milyenre gondolok: [link]
Csak persze a lábamon.:)
5/10 anonim válasza:
Én mindig franciára,már évek óta:)Mindig dícsérik!
6/10 anonim válasza:
igen, de csak nyáron és tavasszal. amikor már kijön a csizmás időszak nem, mert úgysem látja senki.
ha ki van lakkozva, akkor általában fekete piros, vagy narancssárga. :) de igazából amilyen szín megtetszik :)
7/10 anonim válasza:
Igen, pirosra vagy rózsaszínre.
8/10 anonim válasza:
Csak ott lakkozom. Most halvány rózsaszín.
9/10 anonim válasza:
csak amikor kilátszik :)
és olyanra, amilyen a kezemen van :)
10/10 anonim válasza:
Csak nyáron lakkozom, általában szolidan, mert nem valami szépek a lábujjaim. Legtöbbször sima fehéres gyöngyházfényű lakkot használok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!