Utólsó hétben hogy vágjátok le a körmeiteket a lábatokon? és szülés előtt illik lent borotválkozni?
Eszméletlenül szuszogva vágtam, ue. cipőkötés, zoknihúzás :D
A borotválással meg sem próbálkoztam, ott pikkpakk megcsinálják, ráadásul nem is teljesen borotváltak, elöl megmaradt. Takarítás szintén nagy szuszogások közepette, háromszor annyi idő alatt, mint normál esetben, ablakpucolás kizárva.
A kezemen sehogy nem vágtam le, mert műkörmöm volt/van.
A szőrt meg szülés előtti napon (indították) leszedtem otthon borotvával csupszra , az első szülésemnél a kórházban csak nekiestek egy borotvával és annyira gáz volt, ahogy leszedték.
Meg amúgy is mindig leszedtem/leszedem az egész szőrt.
Engem egész terhességem alatt a párom borotvált meg 2x, de nem nagyon ért hozzá a drága meg ügyetlen is, nagyon cikizett:D Most már megint nagy a dzsungel oda lent, de már nem próbálkozom vele magamnak, mert a cipőmet is alig tudom felvenni. Szülés előtt úgyis megcsinálják a szülésznők. A körmömet nagyon nehezen tudtam levágni, pedig egy gyakorlott pedikűrösnek illene ápolt lábakon járni, de hát ez van... A takarítás nálam minden napos, mert kutyáink vannak (igaz nem a házban, külön szobájuk van a melléképületben) de azért ott is van mit takarítani. Naponta 2x felmosok, kisöprök náluk, az udvart is rendbe teszem. Ablakot idén már 4x mostam, mindig össze verte az eső. A legjobb a mosogatás, olyankor nem kell hajolgatnom. Ahhoz képest, hogy ma is milyen fájásaim vannak elég jól el takarítok itthon magamban. :)
38+1 hetes kismama
Lábkörmöt vágni már nagyon nehéz ilyenkor, esetleg tesó, pedikűrös segíthet.
Borotválni pedig úgy tudsz magadnak esetleg, hogy ágyon félig-meddig ülve terpeszben nagyon óvatosan, kis tükörrel, amit kitámasztasz. Igazából a gátrészt kell borotválni, ahol a gátmetszés lesz, és a tetejénél (a has alján), ha császármetszésre kerülne sor.
15:26
én lábaitotkon kérdeztem nem a kezeteken.
Nekem mindig a férjem vágta a lábkörmömet, ha már nem bírtam odáig lehajolni. Cipőben bebújós cipőket vettem, amit hosszú cipőkanállal nem volt nehéz felvenni.
A borotválkozással én is gondban voltam, mivel a férjem is sima pengés borotvát használ az arcszőrzetére és állandóan megvágja magát, így nem mertem rábízni magam. :)
Ameddig tudtam csináltam, aztán hagytam. A szülésznő óvatosan, jól megborotvált alul a gátnál szülés előtt.
Félidős vagyok, de már akkor lihegek, ha felmegyek az emeletre. Nehezen megy a takarítás, egyre hosszabb ideig tart. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!