Utólsó hétben hogy vágjátok le a körmeiteket a lábatokon? és szülés előtt illik lent borotválkozni?
15:26-os vagyok!Nem vagy tisztaban a foggalommal akkor felvilagositanalak!!!!!!!!!!
A PEDIKUR=LABAPOLAS mint ahogy irtam is ugye.
A MANIKUR=KEZAPOLAS
OKE!!
kEDVES UTÓLSÓ! TE EZT IRTAD!"A kezemen sehogy nem vágtam le, mert műkörmöm volt/van"
hOL TALÁLOD ITT AZT A SZÓT,HOGY PEDIKŐR VAGY MANIKŰR?
mERT ÉN KEZET OLVASOK! nemtudom hogy mire alapoztad hogy nem vagyok tisztában a fogalommal!!!!!
Te ilyet nem irtál hogy manikűr sem pedikűr!!!Szóval foggalmam sincs hogy honnan szede ezt hogy nem tudom a fogalmakat!!Szerintem te sem!vagy nem tudsz olvasni!
Jól lelettél pontozva!nem tetszik mi? oké?????
bocsi! látom félreértettük egymást! 2db 26-os hozzászólás van!én az 1 sőre irtam amit irtam mert ő beszélt kézről!
Most láttam én is meg!bocs !
Eloszor is tanulj meg OLVASNI a te hibadbol jol lepontoztal es te meg ennek orulsz is,hat gratulalni tudok hozzad te bu... kis pics. NA MOST PONOZHATSZ hatha erre elelvezel es leszel oly hajlekony hogy lehajolsz es lavagod a KARMAIDAT.
Az ilyen ember mit keres ilyen oldalon meg egyaltalan a foldon ha ennyire onzo es szivtelen vagy!
Csak sajnalni tudom a parod de szerintem neked meg az sincs mert kibirhatatlan alak vagy!!!!!!!!!!!!!!!
Kedves kérdező!
Ha tombolnak hormonjaid (nekem is tomboltak) akkor sétálj egyet friss levegőn.
Amúgy meg automatikusan írtam kezet, lábat, nem is figyltem, de ha neked ez ekkora gond, és ideges leszel tőle akkor szedjél hangyát. (amúgy sok benne fehérje)
Mi lesz veled szülés után, ha már most ilyen zizi vagy?!
Aműgy nem vágom a kezemen a körmeimet, mert műkörmöm van:-))))
igaza van az elottem szolonak!!!!!!!!!!!!!!1111
Amiert te azt elnezted mast pontoztal le es meg nevetve ezt meg is jegyzed.Hat tenleg nem tudni mi lesz veled ha mar most ilyen ideg sokk vagy csak sajnalni lehet azt a szegeny gyermeket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
De nem ertem ezeket miert nem reagalod le mar?
Ja amugy sikerult levagni?
HMMM???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!