Lányok! Milyen kiegészítőkkel szoktátok a ruhátokat feldobni? Mik azok a kiegészítők amiket minden nap hordotok? Fiúk! Ti milyen kiegészítőket szerettek egy lányon?
én mindennap viselem a gyöngyfülbevalómat. enélkül meztelennek érzem magamat :D karkötőt egyáltalán nem hordok. nyakláncot is csak ritkábban, mert még nem szereztem be egy fehér gyöngysort :D D
19l
Én a gyűrűket és a sálakat szeretem a legjobban.
Nyáron természetesen a sál háttérbe szorul. Ha gyűrűt veszek fel, akkor is egyszerre csak egyet(nagyon maximum kettőt).
Karkötőt veszek fel még néha.A nyakláncokat nem szeretem.
Leginkább azonban én a sminket és hajat tekintem kiegészítőnek, ez a kettő fontos számomra.
nekem a fülbevalók a legfontosabbak(Y) van vagy 5 lyuk a fülembe meg vagy 50 fülbevalóm szóval van honnan válogatni:DD karkatőt szoktam még inkább felveni de akkor nagyon sokat és színeseket.:DD nekem ez tetszik.. szerintem tök jól néz ki;) naggggggyon ritkán felveszek egy nyakláncot vagy egy gyűrűt de egyszerre mindet sosem.. az már tényleg túlzás.:DD télen, ősszel és tavasszal pedig sálat is felveszek:D én tökre nyitott vagyok mindenfelé;)
de ha már az előttem lévő szóba hozta a sminket... hát igen. lányból vagyok én is sminkelem magam. de nem úgy kell elképzelni hogy 2kg alapozó stb.. én csak spirált használok:D
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!