Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szoktátok használni a paletták...

Szoktátok használni a palettákhoz kapott applikátorokat, ecseteket?

Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni,hogy mi legyen velük. :D
2012. ápr. 22. 15:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen,én szoktam használni azokat is. Te nem?
2012. ápr. 22. 15:59
 2/6 A kérdező kommentje:

hát, csúnya dolog, de általában nem. :$

Némelyik nagyon sok festéket tart magában.:/

2012. ápr. 22. 16:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem szoktam használni őket. Amiket eddig vettem a legtöbben ócska műszálas ecsetek voltak, amik nekem használhatatlanok. Az applikátorokat meg alapból nem szeretem.
2012. ápr. 22. 21:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Az applikátorokat nem szeretem. Van néhány profi ecsetkészletem így nem is szorulok rájuk, megoldom az ecsetekkel.
2012. ápr. 22. 23:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Semmiképp ne használj... a kezed melegétől felmelegedik az alapozó és ettől természetesebb lesz
2012. ápr. 23. 17:01
 6/6 anonim ***** válasza:
17.01-nek. Gondolom itt szemhéjfestékről szólt főként a kérdés, nem alapozóról. Alapozóhoz amúgy sem használunk applikátort, főleg mivel nem is adnak hozzá, és nem is palettában van. Te miről beszélsz? Ujjal fessük a szemünket is, mert természetesebb?
2012. ápr. 23. 17:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!