13-14/l Minden nap smink. Szerintetek korai? Vagy jó?
Figyelt kérdés
Nem én vagyok az alany, hanem a csaj aki nekem tetszik(de ez most mindegy)
Szóva csaj osztálytársam, és minden nap sminkeli magát, szempilla, szemceruza meg ilyesmik(énis férfiből vagyok :D) és ezt mind 13-14 évesen. Szerintetek okés vagy nem?
2012. ápr. 1. 17:18
1/8 anonim válasza:
Ha csak szempillaspirál, meg esetleg szemceruza az még talán oké, de ha még mást is rak (ha a szemhéja színesre van festve, vagy pirosas az arccsontja, vagy a szája ki van rúzsozva :DD) az már azért sok még neki...
2/8 anonim válasza:
Szerintem nem nekem kellene eldöntenem. Ha neked tetszik a csaj, fogadd el sminkben. Én nem is jártam volna olyan pasival, aki közölte volna velem, hogy sok a smink rajtam, mossam le.
3/8 A kérdező kommentje:
Mondom hogy nem ezen van a hangsúly!!! Gyönyörű ígyis úgyis, nem is zavar, csak hogy ez milyennek számít...
2012. ápr. 1. 17:41
4/8 anonim válasza:
Ha szemcerkát használ meg szempillaspirált csak, az bőven belefér, az abszolút nem korai.
5/8 anonim válasza:
Szerintem a lányok szebbek smink nélkül. És ha használnak csak keveset használjanak. És hogy egy kislány, már most szétsminkeli magát, borzasztó. A lány osztálytársaim többsége minden órán a sminkjével van elfoglalva (17-18 évesek). Szerintem nem baj ha szépek akarnak lenni, de azzal hogy egy maszkot húznak magukra szerintem, olyan mint ha az igazi arcukat akarnák elrejteni. Jobban érdeklik őket a sminkjük mintsem a pasijuk! Tisztelet a kivételnek!
6/8 anonim válasza:
13 évesen sok a szemceruza. a spirál még oké.
7/8 anonim válasza:
láttam már stílusosan kisminkelt fiatalt és undorítóan kisminkeltet is. döntsd el te, hogy áll rajta. egyébként szerintem ez nem túlzás.
8/8 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat :)
Ma 13:31-es mikor hogy sikerül neki ;)
2012. ápr. 15. 14:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!