Korai még a smink?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok, és a korombeli lányok nagy része már festi magát. Elgondolkodom azon, hogy ez nem korai-e? S ha nem, akkor kezdjem én is sminkelni magam? ... Nem szeretnék kilógni a sorból, ha nem muszáj.
2012. márc. 22. 19:17
1 2
 1/11 Anna126 válasza:
Szerintem korai mert az sminkeli magát aki nem érzi magát elég szépnek ahhoz,hogy smink nélkül mutatkozzon!Ha te is így érzel akkor tedd de ne vidd túlzásba!JA..és hidd el a fiúknak nem tetszenek az agyonra sminkelt csajok!És inkább lógj ki a sorból és legyél egyedi minthogy be állj a többi közé!:)
2012. márc. 22. 19:20
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem még nagyobb baj mikor valaki azért sminkeli magát mert mások is..
2012. márc. 22. 19:25
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem benned van a hiba, hanem bennük! Kislányok vagytok még, bőven ráértek a kencefincével!
2012. márc. 22. 19:38
 4/11 anonim ***** válasza:
egy kis szájfény,pici szemkihúzó még nem gáz,de tovább ne menj.
2012. márc. 22. 20:18
 5/11 anonim válasza:

Én 17 éves vagyok, és egyáltalán nem festem magam (csak alkalomra)...

Az én korosztályomban, én is kilógok a sórból, de nem érdekel....

2012. márc. 22. 21:16
 6/11 anonim válasza:
szerintem még eléggé korai. én 16 évesen kezdtem anno, most vagyok 24, de most is csak szemceruza + szájfény.
2012. márc. 24. 15:12
 7/11 anonim ***** válasza:
19%

Könyörgöm rosszul vagyok, hogy 5 millióan teszik föl ugyanezt a kérdést! Picit mielőtt kiírod a kérdést, körbenézhetnél a smink és divat témakörben!

De akkor válaszolok:

Nyilán ha nem akarod magadat sminkelni, és elzárkózol tőle akkor mondhat bárki bármit nem fogod sminkelni magadat!

Nincsen semmi rossz abban, ha valaki 13 évesen már sminkel! Szerintem teljesen normális, én is sminkeltem már magam akkor, és amúgy is imádok sminkelni!

Tehát a kérdésre a válasz pontosan: NEM KORAI!

Javaslom, hogy nyugodtan kezdj sminkelni, szerintem jobban fogod érezni magad, sokat tud dobni, természetesen érteni kell hozzá, tudni kell mi a szép és finom. Ajánlom: Szemceruza,valami kis csillogós szemhéjpúder,igényes tusvonal,spirál és csillogós szájfény! Nagyon szép, tud lenni! (Ha vannak bőrhibáid, akkor kis alapozó)

2012. márc. 24. 22:03
 8/11 anonim ***** válasza:
az én kérdésem nem tartozik ehhez.de nagyon fontos volna a segítség.elnézést a zavarásért.kérdésem: Az újságíróknak mit kell elvégeznie? Mondjuk főiskolát vagy egyetemet? És az hány év?
2012. márc. 25. 12:21
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat, oksabb lettem. És kedves 8. hozzászóló..tényleg nem tartozik ide, és amúgysem tudom(honnan tudnám én?:p)
2012. márc. 25. 14:57
 10/11 anonim ***** válasza:
Te jó ég!Én is 13 vagyok,de ez azért túlzás!Nem a sminkelés. Egy pici szájfény vagy szempillaspirál belefér,de hogy nem akarsz kilógni a sorból!Ez teljesen abszurd.Tudod mi lenne a sztárvilágban, ha minden celeb beállt volna a sorba!?SEMMI!!!
2012. ápr. 3. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!