Korai még a smink?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok, és a korombeli lányok nagy része már festi magát. Elgondolkodom azon, hogy ez nem korai-e? S ha nem, akkor kezdjem én is sminkelni magam? ... Nem szeretnék kilógni a sorból, ha nem muszáj.2012. márc. 22. 19:17
11/11 ismeretlenXDD válasza:
Hát, szerintem az elfogadott smink az a natur+vmilyen halvány szájfény.egyébként meg, ha nem akarsz kilógni a sorból akkor, mondhat bárki bármit, mert megalázó néha, h különc vagy, akkor tegyél fel szájfényt!! cikizhetnek?nem! és miért?! mert a szájfény smink-nek számít!!! egyébként nincs gond azzal, ha fested magad, de ezt csak akkor tedd, ha ahhot van kedved, de akkor se olyat, ami túl plázababás. legyen olyan ami kiemel , de a tanárok is csak legyintenek rá. ünnepekre meg nyugodtan kifestheted magad sztem erősebb színekkel is, de hozzád ilőő színnel, ne csicsásan, és esztétikusan!! amúgy nem a korodtól függ, h korai-e, hanem a kinézetedből, és, hogy mennyire vagy érett, úgyhogy mi erre nem tudunk pontos választ adni, mert ha nem vagy érett, és érett kinézetű, akkor csúnyákat is gondolhatnak rólad. egyébként meg ha sminkelsz, akkor csak úgy csináld hogy felismerhető legyél!! és egy jó tanács! attól még mert sminkelsz a személyiséged ne változzon, ne legyél beképzelt, azért, mert már sminkelsz, már bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!