Hány éves koromtól nem gáz ha sminkelem magam? Csak mert nem akarok k***se tűnni
Szerintem a fokozatosság a lényeg.
Én 14 évesen kezdtem sminkelni, az akkor sminkem halványbarna (majdnem a szemhéjam színével egyező) szemhéjpúder és ajakápolóból vagy átlátszó szájfényből állt és alkalmakra használtam.
15 évesen kaptam 3 árnyalatú kék szemhéjpúdert és barna szemceruzát, így ezzel bővült a sminkes repertoárom. Illetve néha-néha használtam anyukám szempillaspirálját.
Most, 16 évesen imádom a sminket, imádok sminkelni. Új dolgokat kipróbálni. Most már rengeteg sminkem van, alapozótól kezdve a rúzson át szinte minden, de mindig ügyelek arra, hogy alkalomhoz és hozzám illő sminkem legyen. És igen, smink legyen rajtam, ne vakolat. :)
Szerintem 15 éves kor körül ideális elkezdeni sminkelni, de csak szolidan és eleinte csak otthonra. Meg kell szokni, hogy sminkelve vagy és meg kell tanulni sminkelni.
16/L
Szerintem 13 évesen már nem gáz ha finoman kihúzod a szemed tussal vagy szemceruzával+szempillaspirál és egy szájfény.
De ezt sem mindenhova csak olyan alkalmakra.
(Pl. suliba ne szerintem! de ez csak az én véleményem.)
De én is azon a véleményen vagyok hogy inkább 15 felett kell úgymond komolyan elkezdeni a sminkelést.
a mértékre mindíg figyelj,és arra is hogy hova milyen sminket viselsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!