Hány éves koromtól nem gáz ha sminkelem magam? Csak mert nem akarok k***se tűnni
"az csak csupán azt jelzi, hogy ad magára, és igényes nő lesz"
Nem. Az, ha 12 évesen sminkelsz csak azt jelenti, hogy a gyerekkorodat megrövidíted és olyasmikkel foglalkozol, aminek még baromira nincs itt az ideje.
12 évesen szerintem nem normális, ha az ember a külsejével foglalkozik ilyen szinten, ráadásul egy jobb iskolában sem tolerálják.
Mindenesetre az "igényes nőséghez" semmi köze, csak annyit jelent, hogy szegényes és rövid a gyerekkorod...
"Nem vagyok elkényeztetett és a plázacica stílusba sem tartozom."
15 évesen műkörmöt hordasz drágám. Már hogy a viharba ne lennél elkényeztetve. :)
A smink és a korai szex, pia, stb. témában tett felvetéseidre nem reagálnék, mert felesleges - egyik commentemben sem írtam semmi olyat, hogy attól lesz ő "rossz kislány", hogy korán kezd sminkelni. Csak azt a debilséget kértem ki, miszerint az "igazi nőséghez" lenne bármi köze a 12 évesen sminkelésnek. Pláne, hogy 15 éves fejjel nem hiszem, hogy sok mindent tudhatsz erről, bocs. Majd egy 10 év múlva talán lesznek fogalmaid a "nőségről". De elég szomorú, hogy azt hiszed, már van. Ez is csak azt mutatja, hogy túl fiatalon kezdtél el bizonyos dolgokkal foglalkozni. És ezzel tényleg csak az a baj, hogy kimarad egy csomó, a korodnak megfelelő öröm és élmény. Mindennek megvan a maga ideje. 12 évesen a sminkelésnek, kihívó ruháknak még nincs, hiába hiszed azt, hogy már nagylány vagy, magaddal szúrsz csak ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!