Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A Műszempillát csak 1x lehet...

Patti*-* kérdése:

A Műszempillát csak 1x lehet használni? Pl:Ha megveszek eggyet és feltettem és utána levettem akkor még feltehetem utána? Helppp Ja és lehet hozzá venni külön ilyen ragasztót?

Figyelt kérdés
2012. márc. 31. 12:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen, többször is használhatod. Lehet venni hozzá külön ragasztót, szerintem is így vedd mert azok általában gagyik amiket hozzájuk adnak.
2012. márc. 31. 12:48
 2/3 A kérdező kommentje:
kössziii
2012. márc. 31. 12:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Csak DUO ragasztót használj, az a legjobb és tutti nem szárad be. A műszempillát többször fel tudod tenni, csak használat után le kell csipegetni róla a ragasztót. Ezért is jó a DUO márka, mert ez lejön róla és soha nem esett még le a szemhéjamról a szempilla ezzel a ragival. Amik a műszempillákhoz vannak ragasztók, azok gagyik, max. vészhelyzetre. De a jobb fajta műszempillákhoz eleve nem adnak ragasztót, mert mindenki tudja, hogy a DUO a legjobb :-)
2012. jún. 2. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!