Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Pillanatragasztóval is feltehe...

Pillanatragasztóval is feltehetem a műszempillát?

Figyelt kérdés
2008. dec. 31. 13:53
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
84%
Persze, tedd csak föl nyugodtan! -.-" De előbb azért olvasd már egy a pillanatragasztó leírását.
2008. dec. 31. 14:11
 2/23 anonim ***** válasza:
82%
Feltehetni felteheted, abban biztos lehetsz hogy a célnál is jobban tartós marad, hisz maximum a szempilláiddal együtt tudod majd eltávolítani.
2008. dec. 31. 14:14
 3/23 anonim válasza:
89%
Nem ajánlatos. Van külön ragasztó, ami erre való, úgy, mint mikor a műkörmöt kell felragasztani.
2008. dec. 31. 14:39
 4/23 anonim ***** válasza:
85%
Eszedbe ne jusson!!!!
2008. dec. 31. 14:40
 5/23 anonim ***** válasza:
95%

És ha véletlen a szemedbe kerül akkor még meg is vakulhatsz... Vagy legalábbis lesznek kínos és fájdalmas perceid a sürgősségin...

Honnan jut ilyen az eszedbe?

(Tigi)

2008. dec. 31. 14:43
 6/23 anonim ***** válasza:
87%
a pillanatragasztó szerintem ciánt is tartalmaz valamilyen mennyiségben. ha a szemedbe kerül tényleg megvakulhatsz és mire felteszed addigra az ujjad is odaragad a szempilláidhoz amitől aztán majd meg kell válnod. szóval inkább ne próbáld ki!
2008. dec. 31. 14:54
 7/23 anonim ***** válasza:
81%
A következő ötleted a cellux lesz?
2008. dec. 31. 16:58
 8/23 anonim ***** válasza:
92%
Ne tedd fel pillanatragasztoval ! Kérj rá megfelelo uzletben ragasztót......
2008. dec. 31. 17:04
 9/23 anonim ***** válasza:
81%
igen de előtte kenj még rá 1 kis enyvet is és utána h még hatásosabb legyen a tartása papirragasztóval is bekenheted (fényesebb lesz tőle a szempillád) ha szines szempillát akarsz használj falfestéket tod olyat mint amilyen a reklámban van!!!én azért ezt még nem próbááátam ki deh talán használ de mindenesetre jó kis praktikaXD am te nem jártál általánosban technikára vagy akkor is a műszempilláddal foglalkoztál a wc-ben ???????
2008. dec. 31. 18:57
 10/23 anonim ***** válasza:
93%

NEEEEEEEEM!

Meg ne próbáld, meg is vakulhatsz tőle!!!

Lehet kapni ragasztót 700 forintból megvan. Műszempillaragasztó, ott tudsz venni ahol árulnak műszempillát is. Pl. fodrászkellékesben, de lehet van DMben, Rossmannban is kérdezd meg az eladókat.

2008. dec. 31. 20:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!