Körömlakk rejtély (? )
Én lány vagyok, de sosem volt még körömlakk a körmömön (rágom a körmöm, de ez most nem is lényeg), és mindig rejtély számomra ez a körömlakk-ügy.
Az, hogy nem értem, miért van az, hogyha van valakin valamilyen körömlakk, akkor tuti, hogy lesz egy lány, aki megjegyzi: hogy de jó a körömlakkod, mennyire jó színe van, hol lehet ilyet kapni?!
Rossmannban, dm-ben látom, hogy körömlakkból van ötezer árnyalat, akkor miért olyan nagyszám bárkinek is a körömlakkja?! Vagy van valami nehézség a körömfestésben? Nem olyan színű lesz, ha befestik, vagy mi?!
Na mindegy. Biztos hülyeség a kérdésem, és én kimaradok az egész körömlakk-mizériából, de akkor sem értem ezt az "júúj de jó körömlakkod van, hol vetted" mániát...
:)

11:
Szerinted ha így néz ki valaki körme, mégis hogyan fesse?!
És hiába hagytam abba a körömrágást, az, hogy kb. egész életemben rágtam, eléggé tönkretette, és nem a legszebbek...
Na mindegy... De azért az furcsa, hogy te azt hiszed, ha valaki nem festi a körmét, akkor apáca. Elég sok ismerősöm nem festi a körmét, és képzeld nem apácák, csak épp nem olyan a stílusuk.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!