Volt műkörmöm, amikor volt nagyon szerettem, de most már egyáltalán nem tetszik.
Körömlakkokat imádom több, mint 60 db van, imádok mintákat festeni, összevariálni a színeket. Soha nincs két egyforma körmöm, 2 naponta másmilyet csinálok.
2012. márc. 13. 14:19
2/17 anonim válasza:
Szerintem körömlakk! A műkörmöt meg kell várni amíg a körmös újracsinálja és drágább is. Én szerencsésnek mondhatom magam mert erősek a körmeim, és akkár akorára is megtudom növeszteni,h műkörömnek hasson, és szép francia körmöt is tudok csinálni. :) Meg szerintem a saját köröm,ha szépen rendben van tartva sokkal szebb mint a nű! :) Színben válasz valamilyen narancs-ot az idén tavasszal nagy sláger lesz!
2012. márc. 13. 14:27
3/17 A kérdező kommentje:
én is mindig festem a saját körmeimet, de már unom, hogy minden nap vagy második nap újra kell csinálni. nincs rá időm. ezért gondolkozok a műkörmön:D
2012. márc. 13. 14:42
4/17 anonim válasza:
Akkor inkább az legyen a kérdésed, hogy géllakk, vagy körömlakk. Ha csak annyi a gond, hogy hamar lepattogzik a körömlakkod, akkor csináltathatsz lakkzselét is, ami ugyanúgy néz ki, csak sokkal tartósabb.
2012. márc. 13. 16:00
5/17 anonim válasza:
Nekem a körömlakk sokkal jobban tetszik. Régebben rendszeresen festettem a körmömet, de aztán abbamaradt.
Van franciamanikűrhöz nyomdám és most megnövesztem a körmömet, utána pedig francia manikűrt fogok magamnak csinálni.
Nekem nem annyira erősek a körmeim és lassan is nő, de a lovely körömerősítő, körömnövesztő lakk nagyon bejött. Szép, egészséges körmöm van tőle és gyorsabban is nő.
Szóval én a saját körömre szavazok. :)
16/L
2012. márc. 13. 18:14
6/17 A kérdező kommentje:
azért nem úgy tettem fel a kérdést mert én arra vagyok kíváncsi, hogy nektek melyik tetszik, melyiket szeretitek jobban. :)
2012. márc. 13. 20:18
7/17 anonim válasza:
Még nem volt műkörmöm, mindig itthon lakkozom az eredeti körmöm. 3 réteget használok (2 réteg szín, 1 réteg fedőlakk), így semmi kopás vagy lepattogzódás nincs rajta, általában hetente festem újra a lenövés miatt. Azért nem is csináltatok műkörmöt, mert hiába tetszik, hetente nem fogok menni töltetni az alját... Elég gyorsan nő a körmöm, és csúnya lenne. Szóval marad a lakk. :S
2012. márc. 13. 22:14
8/17 anonim válasza:
Egyértelmű, műköröm!:) Nem kell arra várni, hogy nőjön a köröm,szép hosszú lesz. Ápolt tőle a kéz! És olyan gyönyörűeket tudnak csinálni, hogy olyan mint egy "ékszer"!:) Én a kocka és a hegyes formákat szeretem:)Viszont akárki akármit is mondd én az építettet utálom, én a tipesben hiszek!:) Már több mint 3 éve van műkörmöm.
2012. márc. 16. 19:58
9/17 anonim válasza:
Utolsó: miért utálod az építettet? Pont, hogy jobb, mint a tipes.
2012. márc. 17. 11:00
10/17 anonim válasza:
Lettike, szerintem mindenkinek szíve joga hogy eldöntse hogy számára melyik a jobb. Sok hülye állandóan az épített, épített...
Sokkal keményebb, vastagabb, ha törik általában viszi magával a saját körmöt is.
Nekem is volt épített és jó körmös csinálta szép volt, de én sokkal jobban szeretem a tipeset, és azóta is tipes körmöm van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!