Milyen a körmöd?
Úgy értem rövid, hosszú és saját, vagy műköröm? Esetleg lakkozod is? Ha igen, milyen színű lakkok a kedvenceid, hány lakkod van? :)
Ha találsz róla képet belinkelheted.
Rövid mindig, mert mindig levágom. Zavar, ha kicsit már megnő, mert hamar összekenem. Lakkozom rendszeresen, többféle színű lakkom van. Kedvenceim leginkább a rózsaszín és a sötétpiros. Jelenleg 10 db lakkom van, de van amelyik már kissé ki van száradva.
28/N
Az enyém rövid, saját és nem lakkozom.
26N
Szia! Sajátom, és nagyon büszke vagyok rá, mert már nem rágnom!! Kedvenc lakkom a piros, és annak minden árnyalata(bordó, barnás, lilásabb etc)
Most ilyen színű: [link]
:)érdekes kérdés...
Válaszolva:hosszú, saját♥
mostanság francia körmöt készítek, DE nem fehér a vége, hanem lila,rózsaszín,kék vagy amihez kedvem van...Aztán a gyurusujjamra ragasztok egy matricát is:D
Picit hosszabb (a fehér vége kb 1-2mm), saját.
Most épp halványrózsaszín
Kb 10lakkom van, rózsaszín minden árnyalata, fehér, csillogós, bézs, átlátszó. Van hogy ragasztok én is matricát :)
28/n
Nekem most nem rövid - az szokott lenni, mert elég gyengék. Nem is olyan hatalmas hosszú. Színre meg per pill ez ami a képen van (jobb képet nem találtam)
Üvegében olyan kicsit zöldes, mentás, ezüstös, de felkenve, akár 2 rétegben is áttetsző és szikrázik a fényben, mintha milliónyi nagyon apró tükör darabka lenne benne. :D
Nagyon szép körmön. Csak a kép béna...
De amik vannak még:
Miss sporty halványlila gyöngyház
Miss sporty francia manikűrből az alap rózsaszín
Miss sporty gyöngyház fehér
Lora gyöngyház világos lila.
Igazából szeretem a világos gyöngyházas színeket, mert nyújtja a kezem a gyöngyházas, csillogó szín (mivel duci kezem van) és nem tudok sötét színt magamon elképzelni. :D
És csak márkás, drága lakkjaitok vannak, vagy Ti is elcsábultok egy eurós boltban, vianniban stb? :D
Nekem nincs egy drága lakkom sem, mind 250-500 Ft közt mozog. Most én is büszke vagyok a körmömre. Míg be nem szakad... viszont nem szokásom hogy egyik rövid, másik hosszú. Ha egy kinyúvad, lecsípem és lereszelem mindet. Lakkozni viszont ha rövid, nem mindig szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!