Milyen a körmöd?
Úgy értem rövid, hosszú és saját, vagy műköröm? Esetleg lakkozod is? Ha igen, milyen színű lakkok a kedvenceid, hány lakkod van? :)
Ha találsz róla képet belinkelheted.
A rövidnél hosszabb, a hosszúnál rövidebb, saját. Már elértem azt a pontot, hogy nem törnek le állandóan, szépen megerősödtek, úgyhogy most már rendesen meg akarom őket növeszteni.
Szinte mindig lakkozom, most épp bronzos-bézses színű, nem tudom pontosan behatárolni, kicsit csillámos. Összesen kb 30 körömlakkom van, sok natúr szín, sok rózsaszín, fedőlakkok és egy díszítőlakk. A legtöbb olcsóbb lakk, pl Essence vagy Moyra, de van pár drágább termékem.
Pl itt van 2 köröm, amit magamnak kreáltam:
essence lila
nyc piros, kék
maybelline fekete, fehér
chanel rózsaszín, zöld, pasztell
Nekem mindig rövid és saját, mert gitározom.
De ezen kívül 60 körömlakkom van, és millió ötletem, úgyhogy hónapok óta nem volt 2 egyforma. Jelenleg halványlila egy kis csillámmal, de megnézheted a blogomat, ha van kedved, ilyenek szoktak lenni:
Szia! 5 évig volt műkörmöm ( épített porcelán) imádtam, de a vőlegényem nem szerette, túlságosan műnek tartotta ezért szeptemberben leszedettem. Nem bántam meg mert borzasztóan tönkre tette a szép, erős körmeimet. Hónapok óta küszködöm velük. Körömerősítők, pakolások hónapok óta, de nagyon lassan akar erősödni. Azt vettem észre, ha folyamatosan lakkozom kevésbé törik ugyh. kb 3 naponta más színű körmöm volt az elmúlt fél évben.:D A kedvenc színeim a kék (inkább sötétebb színekben)zöld, tűzpiros, szürke, pink stb.
Egy hete kb a manikűrösöm zseléslakkot (vagy valami ilyesmit) rakott a körmömre, remélem így jobban védve van és gyorsabban megnő. :)
A kérdésedre válaszolva most tűzpiros körmeim vannak a gyűrűsön kis kövekkel. :)
Hát én is azért próbáltam kicsit megnöveszteni végülis, mert duci kezem van és olyan tuskónak látom néha. Most ilyen per pill:
Ez olyan lakk, hogy üvegében zöldes ezüst, körmön viszont nagyon szép áttetsző ezüst. 225 Ft-os kis kacat, de irtó tartós, pedig én nem irodai munkát végzek! :)
19!
Nem semmi lehetett megcsinálni, remegő kézzel hozzá se fogjon az ember! :D
Sajnos le kellett reszelnem az enyémből pedig nem is volt olyan hosszú. Borzasztó gyengék, nem törik, hajlik! Olyan mint a papír.:(
De most lakkozni fogom hosszú távon, meglátom használ-e valamit rá. Elvileg jó minőségű lakktól lehet hogy jobb lenne, de nincs pénzem ilyen drága lakkokra. 1-re lenne, de az meg unalmas ha mindig olyan a színe. :D
Enyém most halvány lila gyöngyház. Nem sokáig, mert szombaton kentem és már a hegyén kopik. Hétfőn megyek megint beszerző körútra barátnőmmel. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!