Hogy fested a körmöd (minta)?
Figyelt kérdés
Olyat szeretnék, ami kicsit csillogós is, és amit magamnak is meg tudnék csinálni. Vagy valami minta francia körömre. Aki tud képet is linkeljen! köszönöm:)2011. ápr. 7. 19:30
1/2 habibi válasza:
szia :) én mostanában így festem ki:
3 körömlakk kell hozzá: egy sötét, egy azonos árnyalatú csillogós és egy világos (mondjuk fehér a legjobb)és egy fogpiszkáló.
így csinálom: kitekerem mindet, a sötétből cseppentek pár cseppet a körmömre, majd a csillogósból és a világosból, és a fogpiszkálóval összekeverem őket. (úgy csepegtetem, h. ne fedjék el egymást a pöttyök). Mindegyik körömnél ez a menet és kész is. A legjobb benne, h. sokáig kibírja és ha kinőne, akkor csak a kinőtt részre csepegtetek vmelyik színből és kész is. nem lehet észrevenni a javítást.
nagyon szép mindig és egyedi is, mert minden körömnél más az alak :)
2/2 A kérdező kommentje:
na ezt ki is próbálom az egyik körmömön:) Nagyon aranyos tőled, hogy segítettél! köszi :)
2011. ápr. 7. 19:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!