Szerintetek ez a minta tényleg túl "masszív" egy nőnek? (kép)
Figyelt kérdés
Most festtettem újra a hennámat - másodszorra - és egy ismerősöm azt mondta, hogy szép meg jó, de nem igazán illik egy lányhoz. Nektek hogy tetszik, szerintetek sem túl nőies?
A minta egy másik alapján készült némi átalakítással, egy ismerősöm csinálta és nekem nagyon tetszik :)
2011. aug. 1. 14:42
1/9 anonim válasza:
Szerintem az a lényeg h neked teccen, mert te rajtad van, és végülis ez csak henna.
2/9 anonim válasza:
Tény, hogy nem túl nőies minta. De ha neked tetszik, akkor viseld egészséggel :] Az a lényeg, hogy neked tetsszen ;]
3/9 anonim válasza:
jujj nagyon csúnya szedd le a férfiak izmos hátán szokott ilyen lenni nem egy nő hátán.
4/9 anonim válasza:
fúúú ez extra csúnya, húgom nemrég csináltatott skorpiót, ha gondolod elküldöm privátban, nagyon szép és nőies az övé:)
23N
5/9 anonim válasza:
mármint ő igazi tetoválást csináltatott
6/9 anonim válasza:
nem a skorpióval van baj,hanem ez valóban elég férfias.de fő,hogy neked tetszen,ahogy már írták előttem is:)
7/9 anonim válasza:
Mi ezen a csúnya?? igényesen, precízen van megcsinálva.
Amúgy meg a lényeg, hogy neked tetsszen kérdező. Le ne szedd mert pár majom azt mondja. Szerintem vagány.
8/9 anonim válasza:
Felénk a romákon van ilyen tucatszám, azok csúnya sufnitetkók.
9/9 anonim válasza:
szerintem ez még férfin is csúnya. tök gagyi az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!