Igaz az, hogy egy idő után, ha műkörmöt raksz sárgulni kezd a körmöd a műköröm alatt?
Igaz. Pedig nekem egy menő körmös rakta, mielőtt a másik körmösök fikáznák.
Elvékonyodott az amúgy is vékony körmöm,az eleje lesárgult, és kihajlott. Mikor leszedettem akkor döbbentem meg milyen ronda lett. Az ujjbegyeknél elöl elkezdett lejönni a bőr ezért szedettem le.
Ha besárgul, az annak a jele, h gombás lett...vagy a színes anyag befogta, mert túl vékony volt az alapréteg. Meggyengülni akkor szokott, mikor a körmös nem szakszerűen bolyhoz, hanem reszeli a köröm felületét.
Egy műkörmös
Nem lett gombás, mivel bőrgyógyász a legjobb barátnőm csak jobban tudja.
És mint írtam oktató a körmösöm és versenyeken vesz rész. Már vártam az okoskodó konkurencia válaszát.
Ha józan ésszel átgondoljuk egy mű dolgot teszünk egy biológiai felületre aminek lezárjuk a természetes folyamatait.
Kedves műkörmös nem kell bekapni ettől, hogy itt néhányan azt írjuk, hogy nem jó felrakatni. Ettől még megmarad a klientúrád.
Én is rakatnám ha bírná a körmöm. Még ezt az egy mű dolgot el is viselném magamon, mert valóban szép volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!