Igaz az, hogy egy idő után, ha műkörmöt raksz sárgulni kezd a körmöd a műköröm alatt?
Képzeld el, az anyám kolléga nője a barátnőm.
És mivel az ember az anyjának nem mindig hisz el mindent őt is megkérdeztem. Ha már nyomozol és magyarázkodnom kell. Ha érdekel leírom a többi rokonom, és barátaink foglalkozását is. Mind hasonló területen dolgozik.
Viseld el, hogy nem te vagy a körmösök kandidátusa.
Egyébként már leírtam rájöttek a problémámra. A saját körmöm túl vékony. Az ilyen papír vékony körmöt igen nehéz bolyhozni. Ha ennyire tudsz vissza olvasni, ezt is láthattad. Soha nem a körmösben keresem a hibát.
Igazad van. Nekem csak ez a mondatod nem tetszett.
"tanárok között pedig elég sok a rossz." Ebben is lehet igazad, de én leírtam, hogy az én körmösöm a körmösök egyik legjobbika:))
És igazad van sok összetevője lehet. Remélem ha lenő ez a ronda újra megpróbálhatom, csak nekem vsz. többször kell szüneteltetnem és lenövesztenem.
Utolsó
1,Én nem szólogattam be neked, és eddig nem is veled beszélgettem.
Akivel beszélgettem, legalább normális.
2,te jobban tudod, mint a labor leletek, kenetek.
3,Soha nem hagyatkozom egy sima orvosi véleményre.
Szerintem orvosra van szükséged, de nem bőrgyógyászra!
Biztos van ismerősöd:-)))))))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!