Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Igaz az, hogy egy idő után,...

Igaz az, hogy egy idő után, ha műkörmöt raksz sárgulni kezd a körmöd a műköröm alatt?

Figyelt kérdés
2011. szept. 15. 18:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Most anyud, vagy a barátnőd a bőrgyógyász? Legalább ha kamuzol, akkor ugyanazt írd...
2011. szept. 18. 17:15
 12/18 anonim ***** válasza:

Képzeld el, az anyám kolléga nője a barátnőm.

És mivel az ember az anyjának nem mindig hisz el mindent őt is megkérdeztem. Ha már nyomozol és magyarázkodnom kell. Ha érdekel leírom a többi rokonom, és barátaink foglalkozását is. Mind hasonló területen dolgozik.

Viseld el, hogy nem te vagy a körmösök kandidátusa.

Egyébként már leírtam rájöttek a problémámra. A saját körmöm túl vékony. Az ilyen papír vékony körmöt igen nehéz bolyhozni. Ha ennyire tudsz vissza olvasni, ezt is láthattad. Soha nem a körmösben keresem a hibát.

2011. szept. 19. 10:10
 13/18 anonim ***** válasza:
Soha nem mondtam, hogy én vagyok a legjobb...de te meg fogadd már el, hogy másnak is igaza lehet...attól, mert neked gyenge a körmöd, nem biztos, h másnak is az...egy problémának sok oka és megoldása lehet.
2011. szept. 19. 10:42
 14/18 anonim ***** válasza:

Igazad van. Nekem csak ez a mondatod nem tetszett.

"tanárok között pedig elég sok a rossz." Ebben is lehet igazad, de én leírtam, hogy az én körmösöm a körmösök egyik legjobbika:))

És igazad van sok összetevője lehet. Remélem ha lenő ez a ronda újra megpróbálhatom, csak nekem vsz. többször kell szüneteltetnem és lenövesztenem.

2011. szept. 19. 10:55
 15/18 anonim válasza:
Szerintem minden bőrgyógyász mást mond, én a te helyedben nem lennék elszálva magamtól!
2011. szept. 21. 08:06
 16/18 anonim ***** válasza:

Utolsó

1,Én nem szólogattam be neked, és eddig nem is veled beszélgettem.

Akivel beszélgettem, legalább normális.

2,te jobban tudod, mint a labor leletek, kenetek.

3,Soha nem hagyatkozom egy sima orvosi véleményre.

2011. szept. 21. 10:25
 17/18 anonim válasza:

Szerintem orvosra van szükséged, de nem bőrgyógyászra!

Biztos van ismerősöd:-)))))))))))))

2011. szept. 21. 13:53
 18/18 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem tetszik, amit mondtam, de még mindig tapasztalatból beszélek...nekünk anno 4 tanárból egy volt, aki normálisan magyarázott, és tudta is, hogy miről beszél...a többi kb csak volt...az, eg hogy a körmösöd sorra nyeri a versenyeket, nem jelent túl sokat, mert van aki versenykörömben nagyon jó, de egy normális szalonkörmöt nem tud összerakni, mert teljesen más a kettő, más szabályok, arányok, stb. Szóval még mindig annyi, hogy ha nem értesz hozzá, ne okoskodj fölöslegesen.
2011. szept. 24. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!