Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Műköröm vagy körömlakk?

Műköröm vagy körömlakk?

Figyelt kérdés
És ezeket milyen mintákban, színekben szeretitek?
2012. márc. 13. 13:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nekem a műköröm nem tetszik, nem szerettem soha, a természetes hatású körmöket szeretem, ezért ha kifestem akkor is valami szolidabb színt választok, így én a körömlakkra voksolnék:)
2012. márc. 19. 15:18
 12/17 anonim válasza:
átlátszó körömlakk
2012. márc. 19. 17:05
 13/17 anonim ***** válasza:
körömlakk!:) nem természetes, de sokkal természetesebb!:) Idén úgyis a természetesség a divat;)
2012. márc. 19. 18:40
 14/17 anonim ***** válasza:
Nekem műkörmöm van :)
2012. márc. 19. 19:01
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem muszáj nagyon extravagáns körmöket csinálni, lehet sima egyszerű. Lehet olyat is csináltatni, ami nem hosszú, és olyan mint a te körmöd. :D Senki nem jönne rá, hogy az műköröm. :) Azon viszont nagyon jól tapad a lakk, alig pattogzik le róla. Én azt ajánlanám. Én is minden nap festem a körmöm, mert imádom nézegetni őket, hogy milyen szép is. De sokszor én is unom, hogy (ha nincs kedvem kifesteni vagy újra festeni a körmöm) akkor baromira csúnya.
2012. márc. 19. 21:39
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekem is műkörmöm van ,és jobban szeretem mint a körömlakkot, lakkoztam sokáig, de ha nincs időm 2 -3 naponta megcsinálni nagyon csúnya, egy műköröm is lehet szép ha ízléses.
2012. ápr. 5. 13:04
 17/17 anonim ***** válasza:
én szerintem sokkal szebb az igazi köröm mint a müköröm .Nekem nem nagyok a körmeim de kb.80 körömlakkomból tudok választani és.általában minden nap más szinűek a körmeim
2012. ápr. 11. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!