Körömlakk rejtély (? )
Én lány vagyok, de sosem volt még körömlakk a körmömön (rágom a körmöm, de ez most nem is lényeg), és mindig rejtély számomra ez a körömlakk-ügy.
Az, hogy nem értem, miért van az, hogyha van valakin valamilyen körömlakk, akkor tuti, hogy lesz egy lány, aki megjegyzi: hogy de jó a körömlakkod, mennyire jó színe van, hol lehet ilyet kapni?!
Rossmannban, dm-ben látom, hogy körömlakkból van ötezer árnyalat, akkor miért olyan nagyszám bárkinek is a körömlakkja?! Vagy van valami nehézség a körömfestésben? Nem olyan színű lesz, ha befestik, vagy mi?!
Na mindegy. Biztos hülyeség a kérdésem, és én kimaradok az egész körömlakk-mizériából, de akkor sem értem ezt az "júúj de jó körömlakkod van, hol vetted" mániát...
:)
Nekem tetszik,de nem szoktam sokszor kifesteni mert elég igényes dolog. Úgy értem,hogy mondjuk a legtöbb körömlakk max 2-3 napot bír ki normál állapotban ,ezért újra kell festeni utána. Ha meg nem festem újra akkor iszonyatosan igénytelenül néz ki.. :D Ja és én nem szeretem a nagyon rikító színeket, inkább pasztell ,fehér,rózsaszín,kék stb.. nyáron imádom kifesteni a körmeimet. : )) próbáld ki és megtudod miért szeretjük ha a körmünk színes :D .
14L
Nem tudtam rendesen megfogalmazni a "naagy" kérdésemet, úgy tűnik :)
Én csak arra vagyok kíváncsi, hogy miért csinálnak a lányok egymás körömlakkjából olyan nagy ügyet, mintha nagy tehetség kellene ahhoz, hogy valaki vegyen egy szép lakkot, amikor mindenki tudja, hogyha bemennek egy dm-be, megtalálják ugyanazokat a lakkokat ők is.
Ez nem olyan, mint egy ruha, amiből úgy kell "levadászni" a jó darabokat. Ez csak egy lakk... :)
Persze, hogy nekem is a szép, ápolt köröm tetszik, nem azért rágom, mert szerintem az úgy tök jól néz ki :)
Amúgy kicsit ferdítettem, mert már nem rágom, viszont 5-6 éves koromtól kezdve 17 éves koromig rágtam, és sajnos attól félek, sosem lesznek már normális körmeim. Nem olyan szép, hosszúkás a formájuk, mint normál esetben, hanem inkább kör alakúak, és nem hiszem, hogy túl jól nézne ki, ha befesteném. Bár nem tudom... Egyszer talán ki kellene próbálnom.
Tőlem max. azt szokták kérdezni, hogy hogyan csináltam 1-1 mintát. Pl. a cracking lakkjaimnál néhányan nem hitték el, hogy ez e lakk típus. Sokaknak tényleg nem fontos a lakkozás. Rám is hullámokban tör rám..
Régen én is rágtam a körmeimet, 2-szer is rámjött, szerencsére az erősségüket visszanyerték, a fehér rész egyenletlenségét meg el tudom rejteni a lakkokkal:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!