én 15 éves vagyok és egyáltalán nem sminkelek,mostmár mindenki festi magát ilyen korban és nem tudom mi legyen...valamikor egyáltalán nem zavar(ilyen kevés van),de a legtöbbször eszembe jut,hogy azért egy kis korrektort,vagy egy kis patileszárítós púdert használhatnék...de félek,hogy korán ráncos leszek,hogy megszokják hogy minden nap sminkelek és smink nélkül már rondának látnak...
szóval az a kérdés te mikor kezdtél sminkelni,most mennyi idős vagy és hogy megbántad-e
12 évesen sminkeltem ki magam egy osztálybuliba (szempillaspirál, szemceruza+ szájfény) Mindenki megdicsért, így farsangi buliba is kisminkeltem magam, de a hétköznapokban sosem festegettem.
Középsuli 10-be kezdtem el rendszeresen ezt a kombinációt használni. Aztán persze szép fokozatosan jöttek a többi dolgok is, de mai napig nem sminkelem magam erősen.
24/n
2012. febr. 23. 17:07
12/21 anonim válasza:
16 éves voltam, most 17, és nem, nem bántam meg.
2012. febr. 23. 17:11
13/21 anonim válasza:
Én 21 vagyok, és még most sem sminkelem magam rendszeresen. Az egyik oka, hogy allergiám van mindenféle ilyen kozmetikai cuccra, a másik meg, hogy nem tartom valami szépnek azt a vakolatot, amit egyesek képesek az arcukra tenni...Ha ki is sminkelem magam, akkor is csak enyhén :) Nyugodtan rakhatsz magadra egy kis szempillaspirált, pirosítót, de ne vidd túlzásba. :)
2012. febr. 23. 17:15
14/21 anonim válasza:
15 évesen kezdtem el sminkelni, addig csak otthon próbálgattam és utána letöröltem (nem éreztem soha elég jónak). Először, csak szempillaspirált és szemceruzát használtam, most ez kiegészült a szemhéjtussal, a mindennapokban.
2012. febr. 23. 17:18
15/21 anonim válasza:
14 éves voltam, mikor elkezdtem szempillaspirált használni. 15 éves koromban a szempillaspirál mellé elkezdtem alapozót és tust használni.Most 17 vagyok, és nem bántam meg :).
2012. febr. 23. 17:19
16/21 anonim válasza:
16 évesen kezdtem el, és kb. 18-19 évesen abba is hagytam :) Nagy ritkán még mázolok magamra egy minimálisat, de az alapvetően nem én vagyok.
28/N
2012. febr. 23. 20:40
17/21 anonim válasza:
14 évesen
20/F
2012. febr. 23. 20:41
18/21 anonim válasza:
13 évesen korrektoroztam, mert annyira problémás volt a bőröm, hogy lelki beteg lettem. Rendesen sminkelni kb. 14,5 éves koromban kezdtem.
19L
2012. febr. 23. 22:01
19/21 anonim válasza:
Napi szinten 16 évesen (azelőtt csak alkalmakra), de akkor is csak szempillaspirál és világosrózsaszín szájfény.
Mostanában szempillaspirált, fekete szemceruzát és nude rúzst szoktam használni. :)
18/L
2012. febr. 24. 12:24
20/21 anonim válasza:
Én 13 évesen kezdtem szempillaspirált használni, aztán 8.ban (14 évesen) húztam ki a szemem napi rendszerességgel. Ma se nagyon használok mást, esetleg alapozót, ha szükséges. Most 22 éves vagyok, nem bántam meg :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!