Hogy mondjam meg anyumnak h sminkelni akarok? 12 de nem sminlelném magam iskolába meg nem is gyakran de hogy mindjam meg neki?
12 évesen minek sminkelni magad? Én is majdnem 14 voltam, amikor elkezdtem és akkor is csak spirált használtam, most se sminkelem agyon magam, max. alapozó, tus, spirál. Szerintem te is várhatnál még 1-2 évet.
15/L
hát ha elkezdesz most sminkelni,olyan leszel nagyon gyorsan mint egy öregasszony:/ még "igazi tini" sem vagy(általában 13-tól szokták ezt a jelzőt használni) és már sminkelni akarsz? még nagy változások fognak érni,és még abban a korban vagy mikor gyorsan nősz,és fejlődsz,tehát ilyenkor elkezdeni szerintem nagyon rossz ötlet
én 15 éves vagyok,de még mindig csak bulikba,alkalmakkor sminkelem magam,akkor is csak szemcerka,spirál,szájfény(az nemis mindig)
ha mégis ragaszkodsz ehhez,akkor egyszerűen csak mondd el neki,hogy szeretnéd magad sminkelni,szerintem nem fogja leordítani a fejed,max elmagyarázza,hogy szerinte nem jó ötlet
ha eddig egyáltalán nem sminkeltél,akkor bulikra,alkalmakra szerintem nyugodtan(tehát osztálybuli,színház,sulidiszkó) sminkelhetsz,de gyakrabban ne! ez csak egy tanács,nem hiszem hogy te is műlány akarsz lenni mint megannyi korod-és korombeli,szerintem még csak alkalmakkor,később legkorábban szerintem 14 évesen (bár akkor is fölösleges szerintem) kezdhetsz a mindennapokban,vagy kicsit gyakrabban heti 1x-2x sminkelni,akkor se alapozó meg minden,mert nagyon rosszat tesz a bőrnek,max szemcerka+spirál(egyébként ennek a használata is meglátszik a szemkörnyékeden),a pattanásokra pedig korrektort tegyél ha mindenképpen akarsz vmit,ne alapozót/púdert!
15/L
Jézusatyám...
Már a 12 évesek is sminkelni akarnak ? Inkább barbizzál, meg tanuljál, ne ezzel foglalkozz.
Még az általánosból sem kerültél ki !
Sminkeld ki magad és kész. Én is így kezdtem, kb. 13-14 évesen és nem jelentettem be hogy sminkelni akarom magam.
És még mindig nincs rajtam ránc 28 évesen, pedig én aztán nem sprólok a sminken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!