Egyik szemhéjam meg van ereszkedve, hogy sminkelhetném?
Az egyik szemhéjam kissé lejebb van, mint a másik.. Hogyan tudnám szépen sminkelni, korrigalni ezt?
még csak 18 vagyok, minel elobb meg szeretnem csinaltatni a szemhejplasztikat.. engem nagyon zavar!
mostanaban nagyon keves szemfesteket hasznalok, rajottem, hogy ugy kevésbé szembetűnő..
a szemhejamon amelyik lejebb log vilagos szemhejpudert hasznalok a masikon egy icipici szurke csikot huzok majd ugyanugy vilagos szemhejpuder, a szempillaim eszmeletlen hosszuak azt szoktam szepen kiemelni az szinte a szemhejamig tetejeig feler igy ha nyitva a szemem nem tul feltuno a kulonbseg.. csak ugye ha szemem becsukom latszik a csaloka smink..
régebben sokan szóbahozták ezt, hogy "nagyobb a jobb szemed" haha.. ez is azért volt feltűnő, mert szörnyen erősen sminkeltem a szemhejam tussal, de erről mára már leszoktam..
hogy tudnam szepen megcsinalni ezt? :((((
Szemhéjplasztika ?
Ne legyél buta kérlek.
Nekem szem műtétre kellene mennem, és el se merek menni.
Nehogy már bevállalj ilyesmit feleslegesen.
Tuti szép vagy így is.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!