Hogyan sminkelhetném ki magad, hogy ne legyen ennyire ártatlan kinézetem? De azért mégse legyen ribis.
Hát ez nagyon attól függ hogy milyen az arcod... Van akinek ez áll jól van akinek az...
Amivel nem tudsz mellélőni szerintem: világos szemhélypuder (barack, iylesmi) és kicsit mélyítheted a szemgödrödnél sötétebbel. a szempilláid tövébe nagyon vékony fekete csík, és sok szempillaspirál. +ha birod jöhet vmi light szájfény, de ha a szemed fested a szád ne legyen hangsúlyos
Szia!
Én így festem magam:
1. lépés:
Arcmosás, tonikozás
2. lépés:
szemöldökigazítás (ez nagyon fontos) MINDIG alulról szedd ki, és ne kerekre, ne is egyenesre hanem "kecsesen" íveltre. A lényeg, hogy az arcod széléhez közelítve emelkedjen a magassága és vékonyodjon kissé el.
3. lépés:
Korrektort kenek a szemem köré mert karikás sajnos. Kevés alapozó (1-2 árnyalattal világosabb mint a te arcbőröd)
4. lépés:
Tussal kihúzni a szemed felül, kifelé haladva kicsit vastagabbra és a végét hegyesre. (nem kell nagyon vastagot meg erőset)
5. lépés
Kiválasztasz az arcodhoz illő színt és a már megszáradt tus fölé felviszed óvatosan (fontos, hogy sötét szín legyen) és ezt is vékonyan és a szemed orrfelőli oldalára nem kell.
6. lépés
Fogsz 3-4 árnyalattal világosabbat mint az előző szín (de ugyan az szóval sötétbarna - bézs) és a szemed orrfelőli oldalára és a sötét fölé kened (kicsit átfedve)
7. lépés
Szempillaspirál
Én a számat ritkán festem, de egy szájfény még elmegy rá :)
remélem nem volt zavaros :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!