Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Be kéne tiltani a tömény,...

Be kéne tiltani a tömény, cukorkás vagy fahéjas igénytelen bódító parfümöket! Vélemény?

Figyelt kérdés
Na persze nem komoly a betiltás, de szó szerint hányingerem van, ha mellettem ilyen parfüm van valakin. Kibírhatatlannak érzem, pont, mint egy terhes nő. Ez kb. 14 éves korom óta van, és az a legrosszabb, hogy nem csak magamon, hanem máson is nagyon zavaró tud lenni. Családtagjaimmal gyakran összetűzésbe keveredek emiatt, pl. egy hosszabb autó utat könnyedén tönkre vágnak ezekkel a szagokkal. Én használok parfümöt, de csak egy illat típust tűrök meg magamon, ez pedig a baba illat.

2012. febr. 13. 16:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
64%

"A használóik éppúgy nincsenek tekintettel másokra mint a dohányzók."

Úr isten... Azért a kettő között van egy kis különbség. De lehet, hogy velem van a baj... :)

"Közönséges, fantáziátlan, bántó és tolakodó." Szerintem meg az a bántó, és primitív hogy azért kezelsz le valakit, mert kedveli az édes illatokat, és ilyen parfümöt használ. Mielőtt divatba jöttek ezek, akkor is volt egy jó pár undorító illat, de senki nem nyafogott ennyit, hogy "Milyen közönséges és primitív!!!" Ez is csak azért van, mert divatos...

Ahhoz meg csak gratulálni tudok, hogy elfújtál 6000 forintot a WC-dbe. :)

2012. febr. 17. 13:33
 12/20 anonim ***** válasza:
20%

Ahhoz meg csak gratulálni tudok, hogy elfújtál 6000 forintot a WC-dbe. :)

Köszönöm szépen, szívem joga volt!:) Ha szeretnéd, privátban szívesen megadom, hova küldheted az Oscart.

2012. febr. 17. 22:41
 13/20 A kérdező kommentje:
Ne vesszetek össze:) azért mert valakinek kifinomultabb az ízlése, mint egyeseknek és a wc-be használja el... Szíve joga és nem sok közöd van hozzá:)én még a wc-ben is különb illatot használok..kiemelném továbbá, hogy ha valami ízléstelen és közönséges egyáltalán nem biztos, hogy divatos. Ha már a divatról beszélsz tájékozódj. A pink sugar és társai 2004-ben élték fénykorukat nyugaton, de mint minden ez is csak később tudatosult a magyar fejben. Sebaj, csak lekopik a polcokról egy szép napon. Reménykedve várom.
2012. febr. 17. 23:13
 14/20 anonim ***** válasza:

Akkor bocsánat, rosszul fogalmaztam. Úgy értettem elterjedtek, népszerűek Magyarországon. És nem divatosak. De úgy gondolom ez elnézhető nekem, hiszen tájékozatlan vagyok, és még kifinomult ízlésem sincsen.. :(

Ja, kedves utolsó: Jó volt... ;D

2012. febr. 17. 23:49
 15/20 anonim ***** válasza:
50%

tegnapelőtt 22:01

Az a probléma, hogy valamit nagyon el írtál..Mert ma Magyarországon a dohányzókra nincsenek tekintettel az emberek.Már sehol nem gyújthat rá az ember, és aki rászokott és nem tud leszokni az szerintük dögöljön meg..Érdekes...viszont a parlamenti képviselők háromnegyede bent bagózhat, és szépen azt a pénzt ami meg a drága cigiből jön szépen lenyúlják.

A másik meg, hogy nem tudok rád mást mondani, mint hogy baromira sötét vagy! Általánosítasz, és egy parfüm alapján megmondod, hogy ki milyen kategóriába tartozik, meg hogy buta?! Lehet, hogy én használok Pink Sugar parfümöt, lehet, hogy imádom a csilivili dolgokat, sőt lehet műkörmöm van és sminkelem magam, de akkor is pár mondat alapján értelmesebb, és okosabb vagyok mint te, és a primitív hozzászólásod!

2012. febr. 18. 11:23
 16/20 anonim ***** válasza:
89%
A dohányzókra nincsenek tekintettel az emberek? És amikor kétnaponta az arcomba fújja valamelyik gyökér a füstjét a buszmegállóban (tilos, nem tilos ezek tesznek rá), akkor gratulálnom kéne neki, vagy mi?
2012. febr. 19. 18:16
 17/20 anonim ***** válasza:
0%
Nyilván nem direkt fújja az arcodba a füstöt, ha pedig valamelyik ember kinézett magának és az arcodba fújja szándékosan akkor annak szólni kell! Viszont ott vannak a normális dohányosok is! Azonkívül nem támogatom (szép szóval, nagyon szép szóval) azokat akik meghozták ezt a törvényt, és magát a törvényt sem! Érdekes az alkoholisták akik szintén buszmegállóban bárhol részegen randalíroznak rájuk nincs törvény..A drogosokra sem..A buszmegállóban szipuzóra sem..Csak a cigizőkre...A parlamenti képviselők miért NEM tartják be, és miért bagóznak bent a parlamentben???
2012. febr. 20. 19:32
 18/20 A kérdező kommentje:

Nem tudom a dohányzásnak mi köze van a kérdésemhez, de ha már itt tartunk leírom róla én is a véleményem. A legjobb döntés született a törvény behozásával. Egy az, hogy a cigiszagtól is hányingerem van a másik, hogy asztmás vagyok és nehezen tudtam elmenni füstös helyekre. Mindenki úgy mérgezi magát ahogy akarja, de azt tegye úgy, hogy másnak ne ártson. Ez olyan meghökkentő??? Hogy nem teheted azt, amit csak akarsz?? És képzeld kedves előttem lévő kommentelő ha a pofámba fújsz és alig kapok levegőt az jobban zavar, minthogy valaki iszik mellettem. Nevetséges. Milyen elméleti síkon hozod össze az ivászatot és a dohányzást?

Ha annyira küzdesz a "jogaidért" szívj elektromos cigit. Az elektromos cigi azért nem zavar, mert nem büdös és nem kártékony a környezetre nézve, azt meg, kénytelen vagyok lesz*rni, hogy a Te szervezeteddel mit művel, mert hiába mondják el nektek mennyi mellékhatása van, akkor is folytatjátok sajnos.:(

2012. febr. 20. 19:45
 19/20 anonim ***** válasza:
Csak érdekesség kedvéért, nem kötekedni kívánok! Nagyon sok helyen azt írják, hogy a férfiakat a vanília meg a fahéj illat vonz. Akkor most, hogy is működik ez? Kedves férfitagok, avassatok be engem is! :)
2012. okt. 31. 18:51
 20/20 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, és hoztam egy példát is: [link]
2012. okt. 31. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!