Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Be kéne tiltani a tömény,...

Be kéne tiltani a tömény, cukorkás vagy fahéjas igénytelen bódító parfümöket! Vélemény?

Figyelt kérdés
Na persze nem komoly a betiltás, de szó szerint hányingerem van, ha mellettem ilyen parfüm van valakin. Kibírhatatlannak érzem, pont, mint egy terhes nő. Ez kb. 14 éves korom óta van, és az a legrosszabb, hogy nem csak magamon, hanem máson is nagyon zavaró tud lenni. Családtagjaimmal gyakran összetűzésbe keveredek emiatt, pl. egy hosszabb autó utat könnyedén tönkre vágnak ezekkel a szagokkal. Én használok parfümöt, de csak egy illat típust tűrök meg magamon, ez pedig a baba illat.

2012. febr. 13. 16:12
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
71%
Attól, hogy te nem szereted ezt az illatot nem kell betiltani, milyen dolog ez már? Én szeretem. Attól, hogy te nem, nem fogják betiltani....
2012. febr. 13. 16:20
 2/20 anonim ***** válasza:
64%
Én sem szeretem, de ez van... minden második tinilánynak olyan édes a parfümje (ráadásul fél üveggel magára fúj), hogy hányingerem lesz, és émelyegni kezd a gyomrom.
2012. febr. 13. 16:20
 3/20 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy nem komoly a betiltás. OLVASS könyörgöm. Csak megosztom egy furcsa és kellemetlen élményem ezekkel a szagokkal.
2012. febr. 13. 16:21
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
De gondolom neked sem az illattal van a baj, hogy édes, hanem hogy most ez a divat, és mindenkin ezt érzed. Ez olyan mint az UGG csizma... ha mindenkin az van akkor most kezdjük el utálni, hogy vegyük el mások kedvét rohadtul az élettől... Én például a falra mászok a bakancsoktól, még sem nyitok egy új topikot GYK-en, hogy tudjam szidni a bakancs-fanokat. Fogadjátok már el, hogy mind különbözünk...
2012. febr. 13. 16:54
 5/20 anonim ***** válasza:
67%

Én utálom a büdös, izzadságszagú embereket, úgyhogy tiltsuk be az izzadást, illetve aki ezt bátor módon mégis megteszi, fürdessük meg erőszakkal!

Egyébként szerintem az édes illatokban semmi igénytelen nincs, és nem fogom azért nem használni, mert nekem nem tetszik.

Egyébként milyen a babaillat?

2012. febr. 13. 17:00
 6/20 anonim ***** válasza:
58%
Most azért mert neked nem tetszik? Nekem meg nem tetszik a cicanadrág. Rossz ránézni. Akkor most gyújtsam fel őket? :D
2012. febr. 13. 18:24
 7/20 anonim ***** válasza:
93%
Szó nem volt izzadtságszagról,csak egyszerűen tényleg unalmas már,hogy meg lehet fulladni a Pink Sugartól meg a Star Naturetől mindenhol. Vannak ám más parfümök is a világon,de minden tinilány ezt nyomatja és mivel ők már nem érzik magukon,egyre többet fújnak és kilométereken keresztül húzzák maguk után a vattacukor szagot. Én amúgy is jobban preferálom a friss,citrusos illatokat,de ha valaki az érdeskéset szereti,nem ítélem el,csak annyit fújjon magára,amitől nem kábulok be,ha elmegy mellettem az illető.
2012. febr. 13. 18:25
 8/20 anonim ***** válasza:
93%
Én imádom a vattacukor stb. illatú parfümöket, nekem is van! Nagyon sokakon érzem nap mint nap, és nagyon szeretem! Viszont meg tudom érteni amit te mondasz, mert volt már olyan hogy túl sokat fújtam magamra talán, vagy sokáig szagoltam már, és hányingerem lett! Én azt mondom mindenkinek szíve joga, hogy milyen parfümöt használ. Megértem amit mondasz, és van benne igazad, de betiltani még hogyha nem is a szó szoros értelmében, túlzás lenne!(Örülnék ha ma Magyarországon csak ez lenne a legkisebb probléma, hogy betiltsák ezt az illatot például és nem az ami folyik az országban) Szerintem is még mindig jobb ha valakinek töményebb cukrosabb illata van, minthogyha büdös izzadtság szaga! Borzalmas mikor nem egy emberrel találkoztam már buszon, álltak mellettem, zsúfolt buszon, és izzadtság szaga volt! Na olyankor idegbeteg vagyok!!!
2012. febr. 13. 20:41
 9/20 anonim ***** válasza:
76%

egyszer egyik osztálytársam a teremben befújta magát pink sugarral és hánytam. :S egyszer a buszon is megéreztem töményen, akkor is hányingerem volt, és épphogy leszálltam... engem is nagyon irritál ez a szag, nem tehetek róla.

ez megint csak az emberiségről, meg a lustaságról, meg a pofátlanságról szól. miért zárt helyiségben kell befújni magát, pláne ilyen erős szaggal? mert ha kicsit érzem meg, akkor is hányingerem van, de legalább nem hányok.

2012. febr. 14. 12:08
 10/20 anonim ***** válasza:
49%
Én is rühellem ezeket az primitív cukor "illatokat". Közönséges, fantáziátlan, bántó és tolakodó. A használóik éppúgy nincsenek tekintettel másokra mint a dohányzók. Nincs bajom a gourmand kategóriával, de ezek a pink sugárok meg a hamisítványaik egyszerűen botrányosan rosszak, 20-on felül pedig egyszerűen vállalhatatlanok. Nekem egyszer ajándékoztak Pink Sugart, konkrétan WC-illatosítónak használom. Ha valaki ilyet visel, az én szememben az egy kategória a csilivilivel, a tömegízléssel és a butasággal. Elnézést... Azt ajánlom a rajongóknak, hogy menjenek be egy Douglasba és találjanak maguknak egy normális, finomult, kulturált illatot.
2012. febr. 16. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!