Csak szerintem igénytelen ha egy elegánsabb magassarkút vastag zoknival hord egy igényesnek tűnő lány?
Ha nem tetszik, ne nézd.
Nem tudom, miért kell folyton leszólni másokat.
Nézd, elmondtam a véleményem. Engem is leszólnak egy csomószor, h mindig harisnyában vok, akkor már én is igazán megfogalmazhatok kritikákat. Amúgy meg tényleg elég igénytelen, és akarva akaratlanul is vonzza a tekintet, egy fekete alkalmi magassarkú meg egy színes vastag zokni...
Amúgy meg ha már úgy döntöttél h írsz válaszolhattál volna a kérdésre is, ahelyett, h kioktatsz. Vagy akkor inkább ne is írj semmit, ha nincs véleményed a kérdéssel kapcs!
A véleményem az, hogy az igénytelen, aki koszos, büdös, ápolatlan, kócos...
Az NEM igénytelen, akinek más az ízlése, mint nekem, és ezért nem tetszik az öltözéke.
Nem vennék fel nyitott cipőhöz színes zoknit amúgy én sem, mert nekem sem tetszik.
Én csak vékony harisnyával vennék fel az alkalmi magassarkút! Vékonyból is testszínűt választanék, ami teljesen matt, így messziről nem látszik egyáltalán, h van rajtam harisnya. Van jópár ilyen harisnyám,amit fél méternél messzebbről szinte észre sem lehet venni rajtam mert olyan az árnyalata, mint a bőröm és mivel nem csillog összefolyik a harisnya árnyalata a lábam színével, és hopp, mintha eltűnt volna.
(Off:nyáron is lehet játszani a testszín árnyalataival, pl ha felsőtestem már barnult picit viszont a lábam még nem akkor egy picit sötétebb árnyalatú hari tökéletesen kompenzálja a különbséget)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!