Harisnyababee kérdése:
Csak szerintem igénytelen ha egy elegánsabb magassarkút vastag zoknival hord egy igényesnek tűnő lány?
Figyelt kérdés
Olyan cipő, amiben a lábfej nagyrésze látszódik. Sztem elég igénytelen és csúnya. Mer ok, ha fázik a lába, de akkor ne vegyen már fel olyan cipőt. Vagy ha ragaszkodik a cipőhöz, akkor bírja ki harisnyával, vagy mezítláb, na de vastag színes zoknival...:S Hihetetlen, h egyeseknek mennyire nincs önkritikájuk annak ellenére, h ezen kívül full igényes lánynak látszik. Ezt konkrétan tegnap este láttam, de többször is láttam már ilyet utcán.. Sztem gáz az ilyen!2012. jan. 21. 09:54
11/16 A kérdező kommentje:
Jaja, nyitott volt!xD
2012. jan. 21. 15:00
12/16 anonim válasza:
Azért szól bele mert harisnyababee-t ez zavarja :D amúgy tényleg mindig harisnyában vagy ?
13/16 A kérdező kommentje:
Háát, ha nem is mindig harisnyában, de akkor vagy comb-, vagy térdfixben. De ha csak a lábfejem vesszük akkor igen, mindig harisnya van rajta.:)
2012. jan. 21. 17:22
14/16 anonim válasza:
Zoknid már nem is kell:D Milyen harisnyáid vannak ?
15/16 anonim válasza:
Szerintem mindenki úgy öltözik ahogy akar, mert senkinek semmi köze hozzá. Az hogy neked nem tetszik... hát szerintem a kutyát nem érdekli. Nem, én nem hordok magassarkúhoz zoknit. Csak épp hányok az ilyenektől akik mindenbe bele akarnak szólni.
Az is sokat mondd el rólad, hogy neked ennyi már igénytelenség... és például szerinted az ad magára aki márkás cuccokat hord. wtf?
Mindenesetre attól hogy neked harisnyamániád van még más nem akar azt hordani állandóan.
Mondjuk hozzátenném mindennap járok utcán meg mindenfelé de sehol nem láttam még magassarkús csajokat színes zoknival...biztos csak körülötted van mind, hogy idegesítsenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!