Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért igénytelen az aki nem...

Miért igénytelen az aki nem sminkeli magát?

Figyelt kérdés
Én például szebbnek látom magam smink nélkül. Ezért nem is sminkelek. De viszont hidratálom az arcom és a szemöldökömet, "bajszomat" is kiszedem. De még is mindig azt hallom hogy aki igényes az sminkeli magát. Szerintem nem ez az igényesség hanem az ha valakinek szép tiszta az arca és látszik hogy ápolja.
2011. febr. 24. 21:55
 1/10 anonim ***** válasza:
Én sem sminkelem magam, nem mintha olyan hű de szép lennék smink nélkül, de számomra fontos a természetesség. Nem értem ettől igénytelennek magam. Ráérek még ezzel foglalkozni később is. 17/L
2011. febr. 24. 22:02
 2/10 anonim ***** válasza:
74%
akkor igénytelen, ha valakinek nagyon csúnya az arcbőre, és nem tesz ellene semmit. tudom tudom, hogy az alapozó nem tesz neki jót, de ha nekem ragyás lenne a fejem akkoris kennék rá akármennyire nem jó. na szerintem ezeket tartják az emberek igénytelennek. én viszont sminkelek, mert smink nélkül nem tartom magam szépnek, és olyan sápadt is vagyok, meg a szemeim alatt néha lilásvöröses, azt semszeretem.
2011. febr. 24. 22:08
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én minden nap sminkelek, ha elmegyek itthonról, de nem tartom igénytelennek azokat, akik nem sminkelnek. Mindenki döntse el, hogy hogy akar kinézni, a lényeg, hogy tiszta legyen.
2011. febr. 24. 23:26
 4/10 anonim ***** válasza:

Mert van aki smink nélkül hulla.

Am meg halandó.

2011. febr. 25. 16:05
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem van mitesszerem. De más nincs. Járom nyomogatja a kozmetikus, krémezem hidratáló val lemosom este reggel, néha egy maszk, de ennél többet mit tegyek? Eddig akármilyen alapozót használtam, mindig éreztem hogy rajtam van, Chanellem is volt jelzem. De én jobban érzem magam fedetlenül. Én úgy vagyok vele, hogy ráncosít, ha van rajtam, leizzadom lekerül, ráadásul átverném vele a hapsikat, aztán reggel mikor nincs rajtam csakúgy lesnének. Nyáron meg különösen rossz lenne használni a napfény úgy beleégetné öröm lenne nézni :)
2011. febr. 25. 19:10
 6/10 anonim ***** válasza:
Különben meg olyan közegben vagyok nap mint nap ahol egy jó pasi sincs, és az évfolyamtársaimnak se akarok tetszeni. Olyan embereknek minek sminkeljek, akik nem értékelik?
2011. febr. 25. 19:11
 7/10 anonim ***** válasza:

Szerintem egyáltalán nem igénytelenség, én sem sminkelek rendszeresen, csak alkalmakra. Néha jó érzés kifesteni szépre a szemem, meg eltüntetni a kis bőrhibákat, szóval olyan ünnepivé tenni, de ezt nem tudnám minden nap megtenni. Először is mert nem fogok csak ezért korábban kelni, lusta vagyok, másrészt pedig szerintem rajtam nem dob annyit a smink, szeretem a természetes kinézetet. A bőrömet ápolom, nem csúnya, és legalább nem kell arra figyelnem, hogy elmaszatolom-e a sminkem.

De nem nézem le azokat sem, akik sminkelnek, nekem is volt egy kb. 3 hónapos korszakom, amikor naponta festettem magam (persze csak természetesen: korrektor, púder, bőrszínű szemfesték, szempillaspirál, ). Aztán szépen fokozatosan egyre kevesebbet használtam,

2011. febr. 25. 22:41
 8/10 Sotyilány ***** válasza:
Ezt hol hallotad? Szerintem ez olyan baromság hogy csak na! Én azért sminkelem magam, mert nem tetszik az arcom smink nélkül. Egyáltalán nem igénytelen az aki nem sminkeli magát.
2011. márc. 3. 23:26
 9/10 A kérdező kommentje:
Épp ez az, hogy én is baromságnak tartom :S Egyik ismerősöm feltételezte ezt, hogy aki nem sminkeli magát az igénytelen! Bár én sminkelem magam, vagyis csak alapozót használok. De sok olyan barátnőm van akik viszont semmit nem használnak és még sem igénytelenek! Csak felhúztam magam rajta és kíváncsi voltam, hogy mások hogy gondolják ezt. De csak sajnálni tudom azt a csajt aki ezt állította...
2011. márc. 4. 23:05
 10/10 A kérdező kommentje:
Bocsánat rosszul fogalmaztam meg :D Én nem sminkelem magam de alapozót néha használok. Ha szükségesnek látom, mondjuk sok ragya vagy ilyesmi, mert azért az már tényleg nem szép :D
2011. márc. 4. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!