Brasch Bence miért sminkeli magát? A fotók miatt?
Figyelt kérdés
2011. aug. 23. 08:48
1/8 anonim válasza:
nem magát sminkeli. SMINKELIK. bohócot csinálnak belőle
2/8 anonim válasza:
Szia! És akkor mi lenne, ha úgy érezné jól magát, és mindennap sminkelné magát? Ráadásul ez nem is számít sminknek szerintem, tehát sminknek azt hívom, mikor szempillaspirál, szemhéjtus, alapozó, púder, tehát rengeteg dolog. Ez csak kis korrigálásnak hívnám, és mindenki, aki szerepel a tévében, korrigálva lép közönség elé.
3/8 anonim válasza:
Kedves előző. A korrigálást sminkkel végzik, felvilágosítanálak. Tehát kisminkelik,hogy ne csillogjon a bőre,eltüntetik a bőrhibáit, hogy tökéletesnek látszódjon. (Bár szerintem sminkkel vagy anélkül se ér egy rakás...... se.)
4/8 anonim válasza:
Fekete szempillaspirált használ, de nem tudom miért jó neki. 21L
5/8 anonim válasza:
azért sminkeli magát hogy az ilyen bolond gyöpik akik vlahol a 19. században élnek, feltegyék ezt a kérdéstxD
7/8 anonim válasza:
Bencének még a szájfény is nagyon jól áll. Cuki!
8/8 anonim válasza:
Jobb sminkelve, mint smink nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!