Aki szemüveges, sminkeli magát? Kifested a szemed?
Figyelt kérdés
2011. aug. 16. 21:35
2/6 anonim válasza:
Persze, attól még látszik a szemem, hogy van rajta szemüveg. :)
Akinek erősebb dioptria kell, általában arra is odafigyel, hogy nagyítja vagy összenyomja a szemét, és ezt is korrigálja kicsit sminkkel.
+0,75-öst hordok, általában utcára is, ez nem igazán torzít a szem valós méretén, úgyhogy én ezzel még nem foglalkozom. Majd pár év múlva. :D
Akire meg a hosszú, dús, fekete szempilláimmal ránézek a szemüveg fölött, annak vége. ;)
3/6 anonim válasza:
Én igen, bár szemüvegben ritkán szoktam kimenni, inkább kontaktlencsét hordok.
Igyekszem legalább optikailag nagyítani világos színekkel, -7,5-es lencsém van ami vékonyított meg mindenféle szuperréteg van rajta, mégis annyira kicsinyít, mintha kb. gombszemem lenne.
4/6 anonim válasza:
Szempillaspirál, esetleg szemceruza. Komolyabb sminket csak olyankor csinálok, ha kontaktlencse van rajtam. :)
5/6 anonim válasza:
Igen, én szemhéjfestéket rakok rá meg szemceruzát használok.
6/6 anonim válasza:
Persze, én általában "cica" szemet csinálok. Tisztán látszik, szerintem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!