Van itt olyan aki elmúlt 24 éves és mindenap sminkeli
magát? .
Figyelt kérdés
...Mert olyan munkahelyen dolgozik ahol több ember megfordul és szeretne valahogy kinézni..?
2011. jún. 27. 09:17
1/9 anonim válasza:
bocsi, hogy én is válaszolok, még csak 23 vagyok, de 10 éve minden nap sminkelem magam. Anélkül nem is megyek utcára. Nem hiszem, hogy a jövöben ez változna. Régebben a munkám is olyan volt (most babázom).
Miért kérdezed?
2011. jún. 27. 09:26
2/9 anonim válasza:
Előző 13 éves korod óta? :O 13 vagyok és csak korrektorozom/alapzom magamat és azt is csak azért mert muszáj. :S
2011. jún. 27. 09:36
3/9 anonim válasza:
25 vagyok, és sajnos most nem dolgozom, de amúgy, ha van munkám, és minden nap eljárok itthonról, akkor sminkelek, igen. Mondjuk csak egészen keveset, kis korrektor, meg szempillaspirál. Egyébként, ha csak a boltba szaladok le, akkor nem.
2011. jún. 27. 09:38
4/9 anonim válasza:
Elsö vagyok. Igen, 13 évesen kezdtem. Nagyon kis szürke egérke voltam és elegem lett. Meg akkor nagyon szerelmes voltam egy fiúba:) És mindenki mondta, hogy nagyon jól áll, így maradt. Nagyon megszerettem, majd profi sminkes-maszkmester tanfolyamot is szeretnék végezni.:) Mindenféle sminket tudok, természetestöl az extrémig. Vagyonokat költöttem a cuccokra. Így mindig másképp nézek ki, és élvezem.:)
2011. jún. 27. 09:52
5/9 anonim válasza:
24 éves vagyok, s kérdésedre az én válaszom is igen:-)Ha dolgozok, szempillaspirált és alapozót használok, amit hazaérkezve azonnal lemosok,utána már csak hidratálókrémet kenek fel. Az az igazság, hogy ezt a kettőt min. 1000 éve használom, s ha nincs rajtam kicsit fura is, hogy rövid és világos a szempillám + fehér az arcbőröm.
2011. jún. 27. 10:03
6/9 A kérdező kommentje:
Csak úgy kiváncsiságból kérdem.:)és ilyenkor alapozó,szemfesték,szempillaspirált is használtok?Vagy csak szempillaspirál?És otthonra is festitek magatokat?
2011. jún. 27. 10:28
7/9 anonim válasza:
24 leszek idén. kb 10 éve smink nélkül még a szemetet se...! :)
így érzem jól magam, így van arcom. különben nagyon jellegtelenül néznék ki.
csak spirál és szemceruza, néha egy kis púder, h ne csillogjon az arcom. nincs rajtam méter vastag vakolat, de ennyi kell, h tetsszek magamnak.
2011. jún. 27. 10:38
8/9 anonim válasza:
Én 27 éves nő vagyok és ha kimegyek az utcára akkor mindig kisminkelem magamat teljesen: alapozó, kis púder, szemtus, szemhéjfesték, szempillaspirál, rúzs.
13 éves koromban kezdtem. Először indítottam csak szempillaspirállal és ennyi. Utána kb. 15 éves koromtól használtam hozzá szemceruzát is már. 18-19 éves koromban felköltöztem Budapestre és akkor már jött a púder is és a pirosító is pluszban. 21-22 éves korom óta pedig többnyire mindent felteszek magamra szemceruzáról átváltottam szemhéjtusra (amit alulra is használok szépen kihúzva hosszan), ritkaság az pl., hogy kihagynám a szemhéjfestéket.
2011. jún. 27. 18:26
9/9 anonim válasza:
18:26-os vagyok.
Igazából szerintem Budapest is tehet róla, hogy erősebben sminkelek azóta...már nem ott lakom, de megmaradt ez a szokásom. Nem mintha smink nélkül nem lennék szép, de sminkkel szebbnek érzem magamat és nagyobb önbizalmat ad. Rászoktam és nem tudnám soha abbahagyni és kimenni smink nélkül utcára.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!