Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A műkörömtől többnek érezzük...

A műkörömtől többnek érezzük magunkat?

Figyelt kérdés
Komolyan érdekelnek a válaszok. Nekem nagyon szép saját körmeim vannak, de úgy érzem, ha ilyen műkörmös társaságban vagyok, hogy "ciki", hogy nekem nincs. Én nem is szeretnék. Akiknek szép körme van, miért csináltat műkörmöt magának? Tényleg nagyon komolyan érdekelnének a válaszok, és előre is köszi, aki ír a témában.
2009. jún. 2. 12:27
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
81%

Kedves Kérdező!

Tudom mire gondolsz,én is morfondíroztam már ezen.Hol is kezdjem a sztorit...Nekem is van egy ismerősöm,aki csak úgy egy alkalmomra kikunyizta anyukájától,aztán esett hoppra az édesanya,h ezt a lánya szeretné folytatni.Azóta valóságos 3 centis műanyag háromszögek vannak az ujjai végén félelmetes színkombinációkban.Hozzá tartozik a dologhoz,hogy olyan csajtól beszélünk,aki könyvre nem költ,mert az "drága és nem éri meg","csomó pénz és senki nem látja,hogy van a polcon".Továbbtanulni az anyja nem engedi,mert ha majd felnőtt kereső lesz,saját pénzén tanuljon,neki nem éri meg,de közben egyikőjük se tud megcsinálni egy palacsintát se.Az ilyeneken jót mosolygok,de magukat írják le vele.

Én doktorálni készülök,és igenis néha tésztát gyúrok,kertben veteményezek,de emiatt nem vagyok kevesebb ember,a műköröm miatt pedig ha lenne,nem lennék több.Csícsásságával a belső űrt akarja kompenzálni,ami elég szánalmas.Más kérdés viszont,hogy a "dekoratív" csajszi kőműves párja vajon,hogy fogja ezt finanszírozni a közelgő házasságban:)

2009. jún. 2. 16:26
 22/24 anonim ***** válasza:
60%
Elozo kicsit sokat kepzelsz magadrol... tesztat gyurni mukorommel is lehet, nem feltetlenul kell tobb centisnek lennie. Nem tudom,h a mukorom kerdeshez hogy jon a doktoralasod... :D
2009. jún. 2. 16:51
 23/24 A kérdező kommentje:

Ok, ok, köszi mindenkinek, mostmár megértettem a lényeget. :) Nekem nincs rá szükségem, ergo nem is lesz műkörmöm. Egyébként a visszafogott, egyszerű változata nagyon tetszik, szép, ápoltságot sugároz.

Ne essetek egymásnak, főleg nem a műköröm miatt, anyit nem ér ez a "tíz darab műanyag", ahogy egyik lány fogalmazott itt a fórumon. :))

Köszönöm szépen, hogy ilyen sokan írtatok.

2009. jún. 3. 12:58
 24/24 anonim ***** válasza:
nem többnek... hanem mondjuk szebbnek. aki rágja a körmét.
2009. júl. 30. 15:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!